PHONE ZONE<>
082017<><>

Real Car Parking 2017 Street 3D

Parking... Generalno, vozačima je veća muka da ga pronađu nego da ga izvedu, ali ima i pojedinaca kojima je taj akt slabija strana. Ako planirate da se potkujete u teorijskom smislu kako biste bar na papiru (telefonu) bolje parkirali, ovo je igra za vas. Svoju veštinu virtuelnog parkiranja testiraćete u 60 nivoa podeljenih u četiri moda. Da biste kompletirali nivo, potrebno je da metnete auto tamo gde vam igra kaže, nekad na više mesta, a da pritom ne čukate nedužna vozila oko vas. U težim modovima postoji vremensko ograničenje i druge otežavajuće okolnosti. Poseban deo igre čini kviz o poznavanju saobraćaja, gde je cilj povezati pet tačnih odgovara na pitanja iz pravila saobraćaja, znakova i prve pomoći. Ovim aktivnostima (kao i redovnim igranjem igre i sl.) zarađujete novce kojima možete pazariti nove, besnije mašine boljih performansi ili menjati boju vašeg vozila.

Grafika je odlična, posebno kod modela automobila koje vozite, fizika je prilično dobra, dok je zvučna podloga realistična i stvara pogodnu atmosferu. Čak i ako ne smatrate da je vašim veštinama parkiranja ili poznavanju saobraćaja potrebno poliranje, osnovna komponenta igre tj. simulacija parkiranja je više nego zanimljiva, a na višim nivoima i izazovna, tako da je igra sposobna da pruži kvalitetnu zabavu, što zajedno sa sistemom kupovine automobila drži pažnju i tera vas da odigrate još jedan zadatak i uparkirate sportsku mašinu na još koje mesto.

Srđan BRDAR

 
Mini DAYZ
Run & Gun: Bandidos
Valerian: City of Alpha
Leap On!
Grand Prix Story 2
Asphalt: Street Storm Racing
Last Day on Earth: Survival
Infinity Loop
Real Car Parking 2017 Street 3D
Šta mislite o ovom tekstu?
Tentacles: Enter the Mind
SixSquares

Platforma:
Android
Veličina:
75 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera