PHONE ZONE<>
082017<><>

Last Day on Earth: Survival

Simulacije preživljavanja koje poput pošasti opsedaju PC počele su da se prelivaju i na mobilne platforme, sa manjim ili većim uspehom. Za Last Day of Earth: Survival može da se kaže da spada u drugu, bolju kategoriju koja zaslužuje vašu pažnju.

Mislim da već svako zna šta je potrebno za preživljavanje u zombi apokalipsi – kućica sa visokom ogradom negde u divljini, bašta za uzgoj luka i šargarepe, sistem za hvatanje kišnice, bogata zaliha municije i antibiotika... U igri ćete graditi i nadograđivati bazu operacija, a u pauzi podizanja okućnice špartaćete krajolikom u potrazi za hranom, vodom i resursima, mlateći se za različitim vrstama zombija. Po logističkim pitanjima, igra se ne razlikuje od skoro svake druge igre na ovu temu.

Zato su tu specijalni projekti kao što su na sastavljanje čopera ili ATV-a iz delova koje ćete mukotrpno pabirčiti iz egzotičnih lokacija, kao što su napušteni vojni bunkeri. Vozila omogućavaju brže kretanje na mapi i otključavaju nepristupačne lokacije, omogućavajući vam ekskurzije u opasnije krajeve po kojima se kreću egzotični modeli zombija.

Last Day of Earth: Survival je besplatna igra koja se finansira opcionom kupovinom energije za brzo kretanje po mapi i paketom oružja, opreme, hrane i druge logističke robe. Igru potpuno bezbolno možete da igrate i bez utroška jednog jedinog centa, ako ste malo strpljivi i niste previše smotani.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Mini DAYZ
Run & Gun: Bandidos
Valerian: City of Alpha
Leap On!
Grand Prix Story 2
Asphalt: Street Storm Racing
Last Day on Earth: Survival
Šta mislite o ovom tekstu?
Infinity Loop
Real Car Parking 2017 Street 3D
Tentacles: Enter the Mind
SixSquares

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
104 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .noodlecake .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera