PHONE ZONE<>
082017<><>

Leap On!

Ova vrlo zabavna igra namenjena je igranju palcem i razvijanju osećaja za ugaonu brzinu u korelaciji sa silom gravitacije, što vam može koristiti ako planirate da postanete astronaut ili žongler koji koristi jo-jo.

Zapravo, inverzni jo-jo... Gejmplej Leap On! je osmišljen kao kontrola loptice koja je elastičnom pantljikom povezana sa „planetom” u centru ekrana koju ne sme da dodirne i u čijoj orbiti lete bele loptice o koje se naša loptica odbija, ali ih odbijanjem uništava. Ako ne dirate ništa i lopticu pustite da odskakuje, ona će već u drugom doskoku zveknuti o planetu, što dovodi do „game overa”. Vaša jedina kontrola svodi se na davanje ugaone brzine loptici pritiskom prsta o ekran, čime se čitava scena lagano pomera u desno i time loptici daje mogućnost da doskoči na bezbedno mesto, odbije se i preživi da doskoči i odskoči još jedan dan.

Zvuči jednostavno i jeste jednostavno, bar dok se na sceni ne pojavi tona raznovrsnih smetala, boostera, pomagala i odmagala. Na ekranu se stalno i nasumično materijalizuju nove loptice o koje se odbijate, što vam na haotičan način skraćuje ili produžava putanju i menja tačku doskoka. Tu su i loptice sa crnom polovinom sa kojima je susret fatalan kao i sa planetom, kao i magneti koji od vaše loptice prave usisivač koji čisti ekran od prepreka, modifikatori skora i druge džiža-bidžice. Igra je besplatna, a freemium momenat se svodi na gledanje oglasa ako želite da nastavite (istu) partiju nakon pogibije.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Mini DAYZ
Run & Gun: Bandidos
Valerian: City of Alpha
Leap On!
Šta mislite o ovom tekstu?
Grand Prix Story 2
Asphalt: Street Storm Racing
Last Day on Earth: Survival
Infinity Loop
Real Car Parking 2017 Street 3D
Tentacles: Enter the Mind
SixSquares

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
104 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .noodlecake .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera