PHONE ZONE<>
082017<><>

Mini DAYZ

Još jedna survival igra u kojoj glavnu ulogu imaju zombiji? Da, ali ovde vas čeka neuobičajen twist! Naime, Mini DAYZ je instant-survival ostvarenje, igra u kojoj vam se život meri minutima, iako na početku sve deluje tako bezazleno i idilično.

Budite se na ostrvu koje vrvi od uvek gladnih zombija. Cilj je da ga prošpartate uzduž i popreko, nađete obalu na drugoj strani, opravite čamac koji vas tamo čeka i odveslate do sledećeg ostrva. Mutavci su vam samo jedan od problema, jer ćete morati da se čuvate razularenih bandi, hladnoće, gladi, žeđi, ali i povreda koje ćete redovno zadobijati. Proverićete svaki napušten auto, zavirićete u svaki poharani kućerak, sve zbog potrage za resursima koji omogućavaju koji minut života duže. Nemojte se libiti da za obrok naberete divlje bobice, popijete flašu žestine ili otvorite limenku soka kojem je odavno istekao rok trajanja kako biste utolili žeđ. Resursi se teško nalaze, a problem je i skladišni prostor koji je skučen sve dok ne nađete veći ranac.

Borbe su automatske, mada imate mogućnost da vođenom liku naredite da li će da se pesniči (ili upotrebljava hladno oružje) ili će da se lati mašingevera i napasnike nafiluje vrućim olovom. Vođenom liku mogu da se unapređuju osobine, ali to sve pada u vodu kada konačno izgubite život (a izgubićete ga). Tada krećete ispočetka, samo što je ostrvo drugačije, protivnici i resursi su na drugom mestu, a vi ste i dalje sami protiv svih.

Vladimir PISODOROV

 
Mini DAYZ
Šta mislite o ovom tekstu?
Run & Gun: Bandidos
Valerian: City of Alpha
Leap On!
Grand Prix Story 2
Asphalt: Street Storm Racing
Last Day on Earth: Survival
Infinity Loop
Real Car Parking 2017 Street 3D
Tentacles: Enter the Mind
SixSquares

Platforma:
Android, IOS
Veličina:
64,1 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera