PHONE ZONE<>
072017<><>

Mushroom Heroes

Koliko god vas video-igre tome učile, pečurke i skakanje po krajoliku nisu dobra kombinacija. Ali eto, tvorci interaktivnog zabavnog sadržaja ne mogu da odole propagiranju te nakaradne konekcije, pa nas je gospodin iz Turske koji se inače bavi hiperprodukcijom platformskih igara počastio ovom igrom.

Treba reći da iako se čini tako, Mushroom Heroes nije klon igara o određenom vodoinstalateru italijanskog porekla. Premisa igre je da vodite tri pečurke, od kojih svaka ima različite sposobnosti, i šaltanjem između njih prevazilazite izazove. Jedan od likova ima štit koji, jelte, štiti od neprijatelja i projektila, drugi može lukom i strelom da eliminiše napasti, probija zidove, aktivira prekidače i uradi slične stvari za koje se luk inače koristi, dok treći skače duplo, penje se vertikalno i svoj šešir koristi kao padobran. Pored prepreka, problem su i neprijateljski nastrojene flora i fauna, kao i undeadovi.

Objašnjenja igračkih mehanika su odlična i osnovna premisa se lako skapira, dok je igranje druga stvar. Neki izazovi su veoma dobro urađeni i treba mućnuti glavom. Platformska komponenta je takođe izazovna, pa su brzi refleksi i čelični živci neophodni. Retro grafika je funkcionalna i budi nostalgiju, što takođe važi i za zvučnu podlogu. Mushroom Heroes je zanimljiva igra ako tražite platformu oko koje treba upregnuti vijuge, a retro prikaz i retro težina neće biti problem.

Srđan BRDAR

 
Slayaway Camp
Egg, Inc.
Harvest Moon: Lil’ Farmers
Pro Evolution Soccer 2017
Reckless Getaway 2
Angry Birds Evolution
Black Blue
Adventures in Dreamland
Mushroom Heroes
Šta mislite o ovom tekstu?
Zen Cube

Platforma:
Android, iPhone
Veličina:
35 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera