PHONE ZONE<>
072017<><>

Harvest Moon: Lil’ Farmers

Da li vam je neko dosad rek’o, gde hleb raste, gde izvire mleko? „Priče iz Nepričave” verovatno je najbolja dečja serija koja je ikada snimljena, ali s obzirom na to da ne postoji u 1080p i da ima slow burn formu koja je modernoj deci dosadna, odgovor na ta dva ključna pitanja moramo da potražimo negde drugde.

Harvest Moon: Lil’ Farmers je mobilni activity centar namenjen deci (3-4 godine) koji služi kao vesela, praktična i interaktivna demonstracija bitnih aspekata seoskog gazdinstva. Igra vam omogućava da muzete krave, hranite živinu, konje i krave, skupljate jaja, timarite konje, šišate ovce, kao i da sadite, zalivate i prskate raznovrsno povrće koje zatim možete da služite deci u trpezariji. Igra ne simulira klanje svinja, niti u njoj ima sadržaja koji bi bio problematičan sa bilo kog aspekta. Vredi naglasiti da igra nema nikakav sistem progresije, bodovanja, energije i čekanja da se nešto desi. Ako tražite klon Farmwillea, ovde ga nećete naći. Poenta ove igre je jednostavna pokazna vežba i demonstracija kauzaliteta u proizvodnji hrane namenjena najmlađoj deci. Koka jede zrnevlje -> koka nosi jaja -> dete jede jaja... Ovde nema složenijih ambicija. Sa cenom većom od pet dolara, Harvest Moon: Lil’ Farmers je ipak preskup s obzirom na obim sadržaja koji nudi. Dobra strana cene je potpuno odsustvo oglasa ili bilo kakvih mamipara.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Slayaway Camp
Egg, Inc.
Harvest Moon: Lil’ Farmers
Šta mislite o ovom tekstu?
Pro Evolution Soccer 2017
Reckless Getaway 2
Angry Birds Evolution
Black Blue
Adventures in Dreamland
Mushroom Heroes
Zen Cube

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
88 MB
Cena:
5,09 USD
Adresa:
www .risingstargames .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera