PHONE ZONE<>
062017<><>

Vape Assistant

Visoka tehnologija se infiltrirala u sve aspekte našeg života. Dok ste pre ko čovek jedino mogli da turite Laki međ’ zube, kresnete Zippa i uživate u dobijanju karcinoma koječega, danas se bira elektronska cigareta, odnosno tečnost dozirana u nezgrapno čudo koje izgleda kao da treba da bude spojeno na nargilu u prostoriji orijentalnog enterijera, pa se onda to čisti, menja baterija, filter, taster i × drugih komponenti, te pušenje više liči na zanat časovničara, a kažu da se ni rak ne dobija tako lako preko elektronskog substituta.

Kome vanila (ne mislimo na ukus) e-pljuga nije dovoljno zanimljiva, već se bavi mešanjem tečnosti i pimpovanjem e-cigaretnog aparata, taj ima mnogo toga da nauči. Početnici u ovom hobiju, kojima treba neko da ih poduči i pripomogne im u obavljanju ove delatnosti, ne treba da brinu jer postoji app for that. Vape Assistant je zgodna aplikacija koja će vas korak po korak provesti kroz čitav niz akcija koje svaki napredniji vape entuzijasta treba da poznaje.

Aplikacija će vam pomoći u mešanju tečnosti, a tu su i templati za popularne kombinacije, kao i meni bogat detaljima, u kom možete micromanageovati sve aspekte željene tečnosti (npr. količinu nikotina). Potom, tu je i kalkulator trajanja baterije u skladu sa parametrima korišćenja.

Ovo je zanimljiva aplikacija koja svakako može da vam pomogne u pripremanju tečnosti, izboru baterije i sličnim radnjama vaše džepne parne mašine.

Srđan BRDAR

 
LG G6
HTC U Play
(Huawei) Honor 8 Lite
Samsung Galaxy S8 Plus i DeX
Alcatel Shine Lite
Custom Navigation Bar
Movie Pal
Cyclemeter
Look Up
Microsoft To-Do
Vape Assistant
Šta mislite o ovom tekstu?
vHike
Typorama
Pocket Sense
FaceApp

Platforma:
Android
Veličina:
2 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google Play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera