PHONE ZONE<>
062017<><>

Cyclemeter

Besplatna verzija Cyclemetera samo će vam nagovestiti mogućnosti komercijalne verzije aplikacije. U pitanju je jedna od obaveznih alatki za sve koji vole da se bave biciklizmom na ozbiljnijem nivou. Radni ekran je izuzetno pregledan i donosi pregršt korisnih informacija između kojih se „šetate” swipeovanjem prsta. Na ekranu se nalazi mapa, brzina kretanja, utrošene kalorije, vreme vožnje, prolazna vremena, prosečna i najveća brzina kretanja i tako dalje.

Cyclemeter podržava i različite planove vežbanja, a donosi i audio-vodiča koji će vam „čitati” najvažnije informacije sa ekrana. Naravno, aplikacija može da se poveže i sa eksternim uređajima (na primer, trakom za merenje broja otkucaja srca), čak i sa naročitim ciklo-kompjuterima specijalno namenjenim da na sebe preuzmu kontrolu nad programom i ponude prikaz informacija. Naravno, postoji i nezaobilazna podrška za iWatch.

Sve što smo nabrojali (ali i više od toga), osim bazičnih merenja, nije dostupno u besplatnoj verziji Cyclemetera. Šok dolazi u vidu cene, jer je za ovu aplikaciju potrebno izdvojiti neverovatnih 13 „zelenih novčanica” – i to na godišnjem nivou. Program nudi zaista mnogo toga i vredi uloženog novca, tim pre što dozvoljava eksportovanje/importovanje podataka, „vezivanje” sa spoljnim fitnes aplikacijama... Ako se biciklizmom bavite rekreativno i povremeno, ni pola toga nećete biti u prilici da iskoristite, pa je možda bolje da potražite neku „mršaviju” alternativu.

Vladimir PISODOROV

 
LG G6
HTC U Play
(Huawei) Honor 8 Lite
Samsung Galaxy S8 Plus i DeX
Alcatel Shine Lite
Custom Navigation Bar
Movie Pal
Cyclemeter
Šta mislite o ovom tekstu?
Look Up
Microsoft To-Do
Vape Assistant
vHike
Typorama
Pocket Sense
FaceApp

Platforma:
iOS
Veličina:
69,4 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
abvio .com /cyclemeter
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera