NA LICU MESTA<>
062017<><>

Digital Day 2017

Povezani kupac

Dom omladine Beograda, 16. maj

Najveća i najznačajnija regionalna konferencija posvećena digitalnom i interaktivnom marketingu okupila je eminentne predavače i zemlje i regiona koji su govorili o trgovini na internetu. Umesto detaljnijeg izveštaja, prenosimo nekoliko interesantnih izjava predavača koje su se mogle čuti na ovom skupu:

„Mobilno oglašavanje u 2016. godini u Srbiji je poraslo za 250 odsto u odnosu na prethodnu godinu”, Sanja Lalević Cvetković, IAB Serbia, Direct Media.

„Korisnici u Srbiji posećuju portale sa vestima 27 odsto više od Britanaca, i čak 10 odsto više vremena provode online, ali zbog jače ekonomije u Velikoj Britaniji se na digitalne reklame troši oko 100 puta više”, Jonathan Francis, Google Zoo tim.

„Agilan pristup implementacijama novih platformi je bitan da kompanija ostane u trendu”, Predrag Ćirković, SAP West Balkans.

„Nova igra tek počinje, jer je za uspešno poslovanje ključna brzina prihvatanja i postavljanja novih trendova”, Nemanja Žilović, Telenor.

"Telekom industrija u poslednjih nekoliko godina prošla je kroz ozbiljne transformacije, promenjena su pravila igre i strategija podseća na japansku strategiju – otvorena borba na svakom frontu”, Milan Simić, CIO Telekom Srbija).

„Ako nisi uplašen, onda si u problemu, onda si već zakasnio. Totalna paranoja može da vas spase da budete u prednosti”, Lazar Džamić, kreativni strateg.

„Živimo u četvrtoj industrijskoj revoluciji, sa pažnjom publike od tri sekunde, sa previše podataka svuda oko nas”, Katrzyna Paliwoda, Facebook.

„Dolazimo do toga da će nas velike kompanije i marketinške agencije znati bolje nego naša porodica”, Houssaini, marketinška kuća Havas.

„Da biste porasli i optimizovali poslovanje morate zaboraviti svo tradicionalno znanje, jer su današnji konzumenti mnogo drugačiji od onih od pre nekoliko godina”, Steve Lok, medijska kuća The Economist.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Neplanirani uticaj modernih tehnologija na ljude

 TRŽIŠTE
Novi procesori iz Intela i AMD-a

 NA LICU MESTA
Samsung QLED prezentacija
Digital Day 2017
Šta mislite o ovom tekstu?
Oracle Cloud Day
Predstavljanje NOPS kampanje
Huawei i Vlada Srbije
La Roche-Posay prezentacija
Bosch „eMagine”
DATUM 17
Product Meetup

 KOMPJUTERI I FILM
Cars 3
Despicable Me 3
Filmovi, ukratko

 SITNA CREVCA
Kako postati programer (9): baze podataka, git, konvencije

 VREMENSKA MAŠINA
3D studio, fake news i dvojezgarni CPU

 PRST NA ČELO
Lešinari i njihove priče
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera