PHONE ZONE<>
032013<><>

runtastic Heart Rate Pro

Firma runtastic specijalizovala se za izradu sportsko-rekreativnih programa, alata koji će bavljenje fizičkim aktivnostima učiniti zabavnijom i učinkovitijom rabotom. Iz njihove kuhinje do sada je izašlo oko 20 ostvarenja, od kojih je runtastic Pro jedan od najpoznatijih (beleži pređeni put i ucrtava ga na mapi, meri potrošene kalorije, ima glasovnu podršku itd.). Međutim, iz ove kompanije stižu i programčići za sklekove, zgibove, trbušnjake, pa čak i za merenje pulsa u situacijama kada ne posedujete heartrate monitor.

Zvuči kao naučno-fantastični program, ali puls je zaista moguće izmeriti i bez specijalnih senzora zakačenih na elastičnoj traci. Doduše, morate prekinuti fizičku aktivnost, izvaditi telefon iz džepa i sačekati nekoliko sekundi da programska rutina obavi svoj posao. A kako ona zapravo radi? Vrlo jednostavno! Nakon što prst prislonite na okular kamere, aktiviraće se blic (u torch režimu rada) i svaka promena boje kože registrovaće se kao jedan otkucaj srca. Istinito i neverovatno učinkovito.

S obzirom na to da je u pitanju program namenjen sportistima (rekreativcima), izmerene vrednosti mogu se kategorisati – na primer, broj otkucaja srca pre bavljenja sportom, tokom maksimalnog naprezanja, za vreme odmora, neposredno posle buđenja... Za svaki unos pojedinačno može se uneti kratka beleška, odnosno opis kako ste se osećali za vreme merenja pulsa (obavlja se putem naročitih emotikona). Podaci se čuvaju u bazi i naknadno ih je moguće bistriti do mile volje.

Vladimir PISODOROV

 
Gigabyte GSmart GS202+
Huawei Ascend G600
Google Nexus 4
Intex iBuddy3 i iBuddy Connect
Asus MeMO Pad
Blueberry NetCat M-12
Nokia Lumia 820
Quora
Write
Kissing Tips
HipGeo
runtastic Heart Rate Pro
Šta mislite o ovom tekstu?
LectureNotes i LectureRecordings
Fitness Flow
Dorland’s Illustrated Medical Dictionary
How To Impress A Girl
Hipmunk
Kafanski podsetnik
Jamie Oliver: 20 Minute Meals
JEFIT Pro – Workout & Fitness
Layar

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
6,3 MB
Cena:
1 USD
Adresa:
goo .gl /jPlSH
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera