PHONE ZONE<>
032013<><>

Write

Programi za zapisivanje beležaka, brainstorming i obradu teksta putem „slobodnoprstnih” pokreta postoje još od pojave ekrana osetljivih na dodir. Write, koji nam dolazi iz programerske grupe Stylus Labs, zanimljiv je zbog toga što objedinjuje sve do sada viđene funkcije, prvenstveno je namenjen tabletima (čitaj: uređajima sa gabaritnijim ekranom), a u celu priču ubacuje i vektorsku grafiku.

Naime, ovaj program u realnom vremenu korisnikovu pisaniju pretvara u krive, čime se dobija mogućnost njenog selektovanja, premeštanja, delimičnog uklanjanja, pa čak i naknadnog upisivanja teksta usred rečenice ili na mestima na kojima fizički nema slobodnog prostora. Naravno, sve to obavlja se jednostavno, korišćenjem palete alatki koja je „priheftana” za gornju ivicu radnog ekrana. Odavde se na brz način bira „debljina” olovke, boja pisanja, način brisanja ucrtanih linija, sistem putem kojeg se vrši označavanje materijala (laso tehnika, red po red...), ubacivanje praznog prostora itd.

Na raspolaganju su i opcije za štelovanje veličine virtuelnog papira, izbor teksture (kvadratići, linije, prazan papir), setovanje boje pozadinskih linija i slično. Dokumenti se po defaultu snimaju u HTML format, a moguće je eksportovanje u PDF. Konačno, možete da odredite i način na koji će program primati komande – prstima, stylusom, na oba načina, šta se dešava onda kada ekran dodirnu dva prsta istovremeno, koliko Undo/Redo koraka postoji, da li program koriste levoruki korisnici i još mnogo toga.

Vladimir PISODOROV

 
Gigabyte GSmart GS202+
Huawei Ascend G600
Google Nexus 4
Intex iBuddy3 i iBuddy Connect
Asus MeMO Pad
Blueberry NetCat M-12
Nokia Lumia 820
Quora
Write
Šta mislite o ovom tekstu?
Kissing Tips
HipGeo
runtastic Heart Rate Pro
LectureNotes i LectureRecordings
Fitness Flow
Dorland’s Illustrated Medical Dictionary
How To Impress A Girl
Hipmunk
Kafanski podsetnik
Jamie Oliver: 20 Minute Meals
JEFIT Pro – Workout & Fitness
Layar

Platforma:
Android
Veličina:
1,4 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /GqNTs
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera