PHONE ZONE<>
022013<><>

Snapseed

Ako Google Plus zbog nečega živi, onda su to foto-galerije. Ova društvena mreža postala je jedna od omiljenih web destinacija za fotografe, a njena integracija sa Androidom kroz Instant Upload predstavlja dragocen feature čak i za iPhone korisnike. Međutim, budućnost društvenih mreža je u mobilnim platformama, a upravo je to Facebook, najveći konkurent Googlea, znao kada je kupio Instagram.

Snapseed je odgovor Googlea na Instagram. Ovaj gigant kupio je startap koji je uspeo da se probije iz mora Instagram klonova, i to na „domaćem terenu”, tj. na platformi sa koje je i Instagram potekao. Sada, baš kao i Instagram, Snapseed stiže sa iOS-a u verziji za Android i donosi Google Plus integraciju.

Međutim, ne bi bilo fer upoređivati Snapseed sa najpopularnijom aplikacijom za deljenje slika na svetu i nazvati je klonom, jer je novi Googleov pulen mnogo više od toga. Poštenije je, zahvaljujući naprednijim opcijama, Snapseed okarakterisati kao „Instagram Plus”, tj. mobilnu aplikaciju koja vam dozvoljava da dodate filtere, podelite slike sa prijateljima, kao i da drastično poboljšate kvalitet slika kroz eksperimentisanje sa različim opcijama za obradu fotografija.

Rezultati su fantastični, a slike izgledaju znatno bolje posle nekoliko minuta eksperimentisanja. Iako manje složen od Photoshop Toucha, Snapseed vam, nakon malo uhodavanja i veoma jednostavnih tutorijala, može postati obavezna „stanica” pre društvenog deljenja fotografija.

Ivan VESIĆ

 
Alcatel One Touch 997
Samsung Galaxy Chat B5330
Asus Padfone 2
Sony Xperia ion, sola, go, tipo, J
HTC Windows Phone 8S
Prestigio MultiPad 8.0 Ultra DUO
Prestigio MultiPhone 4300 DUO
Snapchat vs Poke
Age Detector
Ski Info Srbija
Our Groceries
ICE
Pose Tool 3D
Snapseed
Šta mislite o ovom tekstu?
Android Lost
Park Me Right
Traffic Counter Pro
How To Tie A Tie
QuitNow
Perfect Viewer
Spanish Class

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
24 MB
Cena:
besplatan
Adresa:
www .snapseed .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera