TEST PLAY<>
102012<><>

Tiny Troopers

Konačno se neko smilovao da uradi dostojan rimejk Cannon Foddera! Nakon fantastičnog uspeha koji je Tiny Troopers doživeo na iOS-u, predstavljena je i verzija za PC, a uskoro će i vlasnici Andorid uređaja imati prilike da provere šta je u toj igri toliko zanimljivo.

Dostojan rimejk Cannon Foddera.

Kontrolišete omanju jedinicu komandosa, koja ima zadatak da ispunjava najrazličitija naređenja nadležnog HQ-a. Tako ćete poći u misiju spasavanja zarobljenika, moraćete da eliminišete živu silu sa određene kote, a biće tu i zadataka u kojima je cilj izvršiti atentat na neprijateljske generale, pa čak i obezbeđivati novinare koji su došli da izveštavaju sa linije fronta.

Izvođenje je gotovo identično onom u legendarnom hitu Sensible Softwarea. Naređenja za kretanje izdajete levim tasterom miša, pucanje se obavlja desnim, dok se izvođenje specijalnih akcija (ispaljivanje raketa, bacanje bombi, pozivanje vazdušnog udara) vrši uz pomoć tastera ’Ctrl’. Vojnici se mogu voditi isključivo grupno, a važno je istaći i to da nije moguće praviti nikakva pretumbavanja u formaciji ili definisati nove grupe prašinara. To ume da bude nezgodno, mada se mora priznati da Tiny Troopers nema ambicije da postane punokrvna strateška igra.

Napredovanjem kroz misije vojnici stiču činove, što ih čini otpornijim i umešnijim na bojnom polju. Karakteristike im se jednokratno mogu povećati kupovinom poboljšanja u vidu municije većeg kalibra, zaštitnih prsluka ili, na primer, dužih cevi koje povećavaju domet vatrenog dejstva. Pre početka misije možete se odlučiti i na angažovanje dodatnih vojnika – specijalaca, među kojima se nalaze bolničar, bombaš, stručnjak za rakete, mišićavko sa mašingeverom itd. Novac za nabavku pomenutih dodataka skuplja se tokom misija, i to slanjem neprijateljskih vojnika na onaj svet, prikupljanjem pločica sa imenima poginulih drugara, uništavanjem mehanizacije, dizanjem u vazduh objekata, demontiranjem eksplozivnih naprava i slično.

Vladimir PISODOROV

 
Jagged Alliance: Crossfire
Borderlands 2
Galaxy on Fire 2: Full HD
Guild Wars 2
Shad’O
Closure
Pro Evolution Soccer 2013
The Expendables 2
Counter-Strike: Global offensive
Inquisitor
Dark Souls: Prepare to Die Edition
Bang Bang Racing
Tiny Troopers
Šta mislite o ovom tekstu?
I Am Alive
FTL
Transformers: Fall of Cybertron

Adresa:
kukouri .com /tinytroopers

86
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera