TEST PLAY<>
072012<><>

Alien Zombie Megadeath

Iskusniji igrači možda se sećaju igre Mario Bros, iz koje je kasnije nastao serijal Super Mario. Cela zabava sastojala se od skakutanja po jednom jedinom ekranu, uz gaženje protivnika koji su ispadali iz dve kanalizacione cevi, a bilo je moguće zaigrati i u paru. U savremenoj varijaciji na temu, kanalizaciju je zamenio svemirski brod, ali je princip ostao isti. Igrač upravlja čovečuljkom koji skakuće naokolo i puca u zombi vanzemaljce, koji se pojavljuju iz dimenzionih kapija, nasumično otvorenih uz ivice ekrana. Postoji čak i co-op, a ljubitelji brkatih vodoinstalatera mogu svoje astronaute da oboje u crveno i zeleno, čisto nostalgije radi.

Obavezno štivo.

Igra sadrži više od 70 deonica, podeljenih na avanturistički režim (kampanja) i izazove. Izazovi su zaključani i igrač stiče pravo pristupa tek onda kada pojedine deonice uspešno pređe u kampanji. Sve deonice sastoje se od jednog ekrana, koji predstavlja svemirski brod podeljen na spratove. Astronaut može da trči, da skače gore-dole, te da puca levo i desno, za šta se koriste odvojene komande. Na većem delu nivoa cilj je utamaniti sve vanzemaljce, ali postoje i deonice druge vrste, kada treba spasavati svemirske bebe ili demontirati tempirane bombe. S obzirom na dvadesetak vrsta protivnika koji će dati sve od sebe da vas spreče i često vas potpuno okruže, jednostavna mehanika postaje temelj veoma izazovnoj i zabavnoj igri. Kada se tome dodaju šarena grafika i dinamična pozadinska muzika, mnoštvo privremenih dodataka i raznoliko specijalno naoružanje, jednačina postaje jasna – Alien Zombie Megadeath obavezno je štivo za sve one koji žele da se prisete slavne igračke prošlosti i saznaju koliko dugo mogu da izdrže u ringu sada, kad ih je „penzija” smekšala.

Nikola BULJ

 
Max Payne 3
Alan Wake’s: American Nightmare
Superbrothers: Sword & Sworcery EP
The Dream Machine: Chapters 1, 2 & 3
Game of Thrones
Insanely Twisted Shadow Planet
A Valley Without Wind
Iron Front: Liberation 1944
Sins of a Solar Empire: Rebellion
Krater
Squids
Kerbal Space Program
Dead Hungry Diner
Shadows on the Vatican: Act I: Greed
Aerofly FS
The Journey Down: Chapter One
Alien Zombie Megadeath
Šta mislite o ovom tekstu?
Lair of the Evildoer
Vertex Dispenser

Veličina:
508 MB
Adresa:
www .pompomgames .com /alienzombiemegadeath .htm

77
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera