TEST PLAY<>
032012<><>

Demolition Inc.

Kada se žitelji neke planete usled tehničko-tehnološkog razvoja opasno približe uništavanju svog prebivališta, koga poziva Interstelarno društvo za zaštitu ugroženih planeta? Majka, predsednika i jedinog radnika kompanije Demolition Inc. Zadatak mu je da sedne u svoj leteći tanjir, nabije zaštitni šlem na glavu i počne da ruši građevine svim raspoloživim sredstvima.

Rušenje svega u neposrednoj blizini.

S obzirom na to da posedujete „vrhunsku” aliensku tehnologiju, ruke ne morate da prljate, već se oslanjate na razne gedžete i smicalice. Na put ostavljate zelenu sluz od koje automobili nekontrolisano skreću u levu ili desnu stranu. Tu je i oblak koji ispušta ulje koje provereno produžva pravolinijsko kretanje automobila – do najbliže zgrade. Na raspolaganju su i eksplozivne krave-roboti, potom nekakve stenčuge putem kojih se izaziva zemljotres, a dozvoljeno je i preuzimanje upravljača automobila kako biste ga precizno doveli na cilj...

Fizički endžin je izuzetan i sav damage se računa u realnom vremenu, te nikada nije isti. Ukoliko ste dovoljno spretni, izazivaćete neverovatne lančane reakcije koje će rušiti nebodere kao kule od karata. S druge strane, može se desiti da uzaludno tučete u noseći zid i jedva uspete da srušite i najmanji objekat.

Nivoi u kampanji podrazumevaju rušenje svega što se nalazi u neposrednoj blizini. Ograničeni ste vremenom, a na osnovu iskazanog preformansa osvajate zvezdice. One se koriste za otključavanje novih delova grada, pa i samih gradova. Svi gedžeti koje „otrključate” tokom igranja kampanje postaju dostupni u Rampage režimu, čije ime nedvosmisleno ukazuje na njegov krajnji cilj. Demolition Inc. krase lepa grafička rešenja i divna muzika.

Vladimir PISODOROV

 
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Unstoppable Gorg
Dustforce
Alan Wake
Dear Esther
Shank 2
Jagged Alliance: Back in Action
Law & Order: Legacies – Episodes 1-3
The Darkness II
Metal Dead
Pineapple Smash Crew
King Arthur II: The Role Playing Wargame
SOL: Exodus
The Cross Formula
Oil Rush
Cannon Fodder 3
Crusader Kings II
Bunch of Heroes
Titan Attacks
Demolition Inc.
Šta mislite o ovom tekstu?
Grand Slam Tennis 2

Veličina:
120 MB
Adresa:
www .zeroscale .com /en /games /demolition

80
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera