TEST FUN<>
092011<><>

Faraway Planet 3D Screensaver

Na udaljenoj planeti

Od kada je 2009. godine u orbitu lansiran teleskop Kepler, svi željno iščekujemo pronalazak prve planete slične Zemlji van Sunčevog sistema. Kao što je i očekivano, prvo su pronađene planete koje su vrlo blizu matičnim zvezdama i one većeg prečnika.

I dok se rezultati koji nas najviše zanimaju očekuju pred kraj misije na isteku 2012. godine, na dalekoj planeti koju nam prikazuje 3Planesoft razvio se biljni svet koji ne odudara mnogo od onog na Zemlji. Ipak, slobodno vreme vaš računar će kvalitetno provesti, jer sejver fino izgleda, možda lošije od Coral Reefa, ali zato raznovrsnije. On prikazuje čudne svetleće biljke, drveće sa brazdama koje isijava plavu boju, stenovite formacije koje se uzdižu iz mora obasjanog sjajem nekog dalekog sunca. Kada se kamera nagne iznad linije horizonta, na nebu se primećuje da je u pitanju dvojni planetarni sistem naše planete i džin nalik Saturnu. Teoretski, takav sistem izazivao bi ogromne razlike između plime i oseke, ali takvo razmišljanje i nije baš primereno u ovom slučaju.

Opuštanje nastavljate uz laganu muzikicu (možete da ubacite i svoju plej-listu), te uz prirodne lepote ove izmišljene kamene lopte koja leti kroz kosmos. Poželjna je solidna grafička kartica za tečan prikaz u svim rezolucijama.

Ognjen POPOVIĆ

 
Faraway Planet 3D Screensaver
Šta mislite o ovom tekstu?
Sepham Search By Drawing 1.1
ReminderCube 4.6
Farm Clock Screensaver

Potrebno:
Windows XP/Vista/7
Veličina:
34,4 MB (demo), 33,8 MB na HD-u
Cena:
10 dolara
Adresa:
www .3planesoft .com /nature -screensavers /faraway -planet -3d -screensaver
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera