PHONE ZONE<>
062011<><>

eazyWallet 2.0

Na koji način čuvate šifre i važne podatke? Pamtite ih ili zapisujete na parčetu papira koji potom držite negde pod ključem? Ukoliko niste skloni teorijama zavere, onda sigurno znate da postoje i delotvorniji načini da sebi obezbedite miran san. Možete se latiti nekog od specijalizovanih rešenja koje će vama važne alfanumeričke niske držati na jednom mestu i štititi ih od pogleda znatiželjnika.

eazyWallet je program čija je jedina namena čuvanje korisnikovih šifara. Da li su to one za pristup forumima, bankovnom računu ili registraciji nekog programa i nije toliko bitno, ali može da bude, ukoliko tako odlučite. Naime, program podržava setovanje radnih oblasti pod kojima će se šifre skladištiti, kako bi njihovo nalaženje kasnije bilo jednostavnije. Broj definisanih oblasti nije ograničen, baš kao ni broj unosa koji ćete u njima načiniti. Inače, za bezbednost baze podataka brine se enkripcioni algoritam 3DES, dok se ulaz u program brani šifrom koju sami odaberete. Ukoliko je zaboravite, postoji mogućnost njenog resetovanja putem sigurnosnog pitanja, koje ste takođe sami definisali.

Pretraga podataka može da se obavi na dva načina – ručnim pregledom cele baze, odnosno korišćenjem ugrađene funkcije Search. Važno je napomenuti to da eazyWallet sadrži i opciju bekapovanja podataka, i to tako da izlazni fajl bude zaštićen šifrom ili snimljen u obliku (nekriptovane) klasične TXT, HTML, CSV ili XML datoteke.

Vladimir PISODOROV

 
eBook Reader AR
eazyWallet 2.0
Šta mislite o ovom tekstu?
IMDB Movies & TV
Azurea 1.3.1
Anuj FTP Client

Platforma:
Windows Mobile 6/6.1, .NET Compact Framework 2.0
Veličina:
194 KB
Cena:
program je besplatan
Adresa:
www .critalsoft .com /eazyWallet .cfm
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera