TEST FUN<>
082010<><>

GunGirl 2 1.1

Šta se desilo? Naša junakinja, od milošte nazvana GunGirl, vratila se kući nakon celodnevnog druženja sa prijateljima u parku i spokojno je legla da spava. Kada se ujutru probudila, imala je šta da vidi – zombiji su zavladali svetom! Ne potresavši se previše, zgrabila je nožekanju i prvi pištolj koji je našla, te je krenula da trulavce ekspeduje šest stopa pod zemlju.

Iza klasičnog „sam protiv svih” zapleta krije se maestralno osmišljena pucačka igra, u kojoj je cilj potamaniti što više zombijevske gamadi i otkriti šta se to svetu dogodilo. Uprkos očekivanjima, GunGirl 2 nije još jedan Alien/Zombie Shooter klon, već platformsko-pucačka igra kakvu skoro nismo imali prilike da vidimo.

Igrač je u prilici da tumara svetom i u većini slučajeva bira put kojim će se kretati. Neke sekcije sveta su zaključane i da bi im se pristupilo potrebno je obaviti neki dodatni posao (pronaći ključ, na primer). Tokom putešestvija GunGirl će nailaziti na NPC-ove koji će joj nuditi sporedne questove ili joj pomagati tako što će je darivati korisnim informacijama. Što se tiče arsenala, na raspolaganju je šest pucaljki koje se mogu apgrejdovati. Iza eliminisanih neprijatelja ostaju pilulice energije (nazvane G-Power) čijim se kupljenjem automatski boostuju performanse oružja. Međutim, bliski susret sa zombijima oduzima vam akumuliranu energiju (baš kao i health), pa je jurnjava za pucama boljih performansi praktično proces koji se nikad ne završava. Treba napomenuti to da se apgrejdovanje vrši za svako oružje ponaosob, odnosno da postoje odvojene boost skale.

Apgrejdovanje performansi sakupljanjem G-Power pilulica nije jedino u igri. Naime, tu i tamo ćete naletati na nekakvu Orb energiju. Ona se koristi za trajno tweakovanje karakteristika vođenog lika, a između ostalih stvari omogućava aktiviranje alternate fire moda, redukovanje G energije izgubljene u dodiru s neprijateljima, povećavanje kapaciteta šaržera, boostovanje healtha, bolji firerate itd. Na nivoima se nalaze i nekakvi terminali koji omogućavaju kupovinu health paketa, municije, pa čak i pomenutih orbova koji se koriste za apgrejdovanje karakteristika. Za to vam je potreban novac koji pronalazite razbacan po svetu, a ume da ostane i nakon obračuna sa neprijateljima.

Poseban šmek igri daju tehničke karakteristike. Grafika je božanstvena i neodoljivo podseća na crtaće poput Deksterove laboratorije ili Džonija Brava. Glavna junakinja je prsata plavuša krupnih očiju koja nema noge (prvo što nailazi posle suknjice su cipele)! Zombija ima svakavih, a važno je reći to da se pod naletima vrućeg olova dezintegrišu uz obilno prskanje krvi. Ovde treba pomenuti i zvučnu komponentu, pogotovu muzičku pratnju, koja je pisana specijalno za ovu igru. Sve to čini da GunGirl 2 postane must get paket i osvežavajuća zabava u ovim toplim letnjim danima.

Vladimir PISODOROV

 
Astrogeddon 1.62
GunGirl 2 1.1
Šta mislite o ovom tekstu?
Laby
Vizati

Potrebno:
Windows
Veličina:
118,4 MB, 119,7 MB na HD-u
Cena:
igra je besplatna
Adresa:
www .gungirl2 .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera