PD KUTAK<>
042010<><>

gdplayer 0.9h

Online radio

Da biste uživali u online radio-stanicama potrebne su vam samo dve stvari: stalna internet konekcija i naročit program sposoban za reprodukciju ovakvog sadržaja. U principu, live streamove možete još „preuzimati” iz bilo kog modernog audio plejera, a nije nikakva retkost da se u emitovanom sadržaju može uživati i iz samog web pretraživača. Ipak, ako tražite i čevrtu varijantu, predstavljamo vam gdplayer.

U pitanju je gadget za Google Desktop koji vam omogućava da u sadržaju online radio-stanica uživate bez puno pametovanja – direktno sa sidebara. Gdplayer trenutno podržava 183 radio-stanice, a donosi i podelu na 18 žanrovskih grupa. Među njima, nažalost, nema domaćih predstavnika, ali se oni veoma lako mogu dodati na listu (čak i pridružiti žanrovskoj grupi koju sami definišete) – sve što treba da znate jeste adresa, koja se prilično lako saznaje.

Upravljački interfejs izuzetno je jednostavan i sadrži samo najosnovnije komande. Tu su tasteri za započinjanje/pauziranje reprodukcije, „utuljivanje” zvuka i prelazak na sledeću/prethodnu stanicu sa aktivne liste. Gadget se može „otkačiti” sa sidebara i slobodno premeštati po desktopu, a na osnovnom ekranu dozvoljeno je postaviti sat i datum. Najveća mana gdplayera jeste to što je previše jednostavan. U opcijama bismo voleli da vidimo ekvilajzer, mogućnost snimanja sadržaja na hard disk i slične podrazumevane funkcije.

Vladimir PISODOROV

 
Opera 10.50 beta
Oxelon Media Converter 1.1
ReaJPEG Pro 4.0
SpeedBit Video Accelerator 3.1.3.6
Auction Sentry Deluxe 3.2.5
gdplayer 0.9h
Šta mislite o ovom tekstu?
Untiny 1.2
PearlyWhites 2.0.3
Akvis Decorator 1.6
Web čitači za decu i programi za roditeljsku kontrolu

Potrebno:
Windows, Google Desktop
Veličina:
131 KB
Cena:
gadget je besplatan
Adresa:
gdplayer .blogspot .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera