PHONE ZONE<>
022010<><>

MemInfo.NET Standard 3.11

Mobilni Windows ima korisnu sekciju putem koje korisnik može doći do važnih podataka o zauzeću memorije, pokrenutim programima, pa čak i o količini slobodnog prostora na memorijskoj kartici. Ipak, za neke je dotična funkcija previše konfuzna (treba „tapkati” po komandnim jezičcima) jer se nalazi skrivena iza mora drugih opcija i podatke ne nudi na dovoljno pregledan način. Ako i vi tako mislite, onda će program MemInfo.NET biti prava stvar za vas.

Ovaj alat namenjen je prikazu zauzeća memorije u PPC uređaju. Pod memorijom se ovde podrazumevaju sve lokacije na kojima se može obaviti skladištenje (bilo koje vrste) podataka – RAM, ROM, RAM disk, memorijska kartica... Informacije se izlistavaju na jednom ekranu, i to u kombinovanom grafičko-tekstualnom obliku. Za svaku lokaciju pojedinačno dobićete informaciju o gabaritu, zauzetom/slobodnom mestu u megabajtima, baš kao i grafički prikaz (skalu) koji ukazuje na procentualno zauzeće dostupnog prostora (u tri boje).

Nažalost, MemInfo.NET ne nudi nikakve napredne opcije poput izlistavanja pokrenutih programa i procesa ili mogućnost njihove terminacije. Takođe, ne možete ni da odaberete koje će se skladišne lokacije nadgledati, jer je takva mogućnost rezervisana isključivo za verziju Professional koja se plaća. Bez obzira na to, MemInfo.NET se sasvim lepo može iskoristiti za dobijanje informacija o zauzeću memorije jednim klikom na ekran.

Vladimir PISODOROV

 
Nokia N900
HTC Tattoo
Knots
MemInfo.NET Standard 3.11
Šta mislite o ovom tekstu?
SPB Weather
Photoshop za iPhone
Battery Extender
Mobile TV3

Platforma:
Windows Mobile 2002/2003/5/6/6.1/6.5
Veličina:
65 KB
Cena:
program je besplatan
Adresa:
www .hfrmobile .com /app _MemInfoNETStd _T1 /index .htm
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera