TEST OF TIME<>
022010<><>

Alien Soldier

Postoje dve stvari koje Alien Soldier želi da oproba: mogućnosti Mega Drive konzole i sopstveni sadizam. Ako se ikada nađete u situaciji da pričate o tome da su igre nekada bile izazovnije, sigurno pomenite AS.

Treasure nas je 1995. godine obradovao igrom za „profesionalne” igrače. AS je najbolje opisati kao boss-rush time trial. Kada prvi put počnete igru, pred vama će se ukazati veoma detaljno štelovanje HUD-a, gde možete da birate bilo koju kombinaciju health-bara, numeričke vrednosti i skrivene vrednosti za statistike. Potom su vam predstavljene sve komande, kao i izbor početnog oružja. Igra vam dozvoljava da se igrate po praznom ekranu dok ne pohvatate sve fore i fazone, ali pravi izazov leži u njihovom pravilnom korišćenju.

Sama igra sastoji se od borbi sa bossovima, dok međunivoi služe kao svojevrstan pit-stop u kojem nadograđujete oružje ili pokušavate da obnovite energiju ubijajući protivnike (čitaj: topovsko meso). Svaki boss ima jednu slabu tačku koju vam igra velikodušno pokazuje pre borbe, a na vama je da smislite kako ćete ubiti velikog zloću.

Ako ste ikada igrali Gunstar Heroes za Mega Drive, znajte da je AS grafički barem tri puta lepši. Muzika stoji rame uz rame s grafikom i upotpunjuje mračnu atmosferu.

AS je veoma teška igra. Postoji kategorija koja se zove Nintendo Hard, a iznad nje je Alien Soldier Hard. Štaviše, početna težina igre zove se Superhard.

Miodrag KOVAČEVIĆ

 
Serijal Darius
King of Chicago
Bad Dudes vs. Dragonninja
Metamorphic Force
Park Patrol
Lionheart
Alien Soldier
Šta mislite o ovom tekstu?
Ranger-X
Camelot Warriors

Platforma:
Sega Mega Drive
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /48331
Veličina:
980 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera