TEST OF TIME<>
022010<><>

Park Patrol

Kao vredan čuvar nacionalnog parka imate zadatak da pazite na čistoću terena i bezbednost posetilaca. Premisa igre lišene napucavanja vanzemaljaca ili vojnika funkcioniše besprekorno, čemu u velikoj meri doprinosi vesela, pomalo karikaturna grafička prezentacija igre u kojoj po želji igrate kao debeljuškasti dečko ili devojčica. Vaš primarni cilj je da otpatke razbacane po parku odnesete do baze u vidu kućice.

Igranje možemo neformalno podeliti na vožnju čamca po jezeru i pešačenje kopnom. Preporuka je da na kopno izlazite samo u blizini otpadaka, jer je gumenjak zakon za brzo kretanje. Međutim, dok se krećete morate paziti na plivače, jer će se u susretu sa njima čamac izduvati. Druga vrsta opasnosti su debla koja plutaju na vodi – zaletanjem u njih bićete katapultirani iz čamca, pri čemu možete pasti u vodu i izgubiti život. Na kopnu su glavna opasnost nekakve brze kornjače koje morate izbegavati ili preskočiti. Ako se umorite, pazite na to da budete blizu kućice, jer u suprotnom gubite život. Život gubite i ako se neki od istih onih plivača koji vam buše čamac udave, pa morate brinuti i o njima. Sakupljanjem svih otpadaka prelazite na sledeći nivo, kada se stvari dodatno komplikuju pojavljivanjem zmija, živog blata i raznih drugih iznenađenja.

Igru krasi apsolutno dopadljiva grafika i neobično primenjen paralaksni skrol. Muzika sve vreme drži pažnju, a povremeno se čuju i zvuci iz okoline koji ukazuju na obližnja dešavanja.

Ognjen POPOVIĆ

 
Serijal Darius
King of Chicago
Bad Dudes vs. Dragonninja
Metamorphic Force
Park Patrol
Šta mislite o ovom tekstu?
Lionheart
Alien Soldier
Ranger-X
Camelot Warriors

Platforma:
C64
Adresa:
www .c64 .com /games /download .php ?id =219
Veličina:
40 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera