TEST OF TIME<>
022010<><>

Metamorphic Force

Metamorphic Force (1993) je još jedna u beskrajnom moru beat’em-up igara. Hibrid u svakom smislu te reči, Metamorphic Force je pokušao da uzme najbolje elemente kako konkurencije tako i ostalih Konamijevih igara. Ceo doživljaj najbolje je opisati kao Turtles in Time, premazan konceptom Altered Beasta, sa dodatakom Golden Axea i Adventure Islanda.

Kao norma za igre ovog tipa pojavio se i veliki, zli gospodar (u ovom slučaju vratio se iz mrtvih), a jedini koji mogu da zaustave njega i njegovu armiju jesu četiri junaka, svaki sa po jednim životinjskim duhom u sebi. Na raspolaganju su vam Ban (koji se pretvara u minotaura), Claude (vukodlak), Max (čovek-panter) i Ivan (ruski lovac koji se bori balvanom i koji se pretvara u čoveka-medveda). Razlika između samih likova je minimalna i svodi se na drugačije specijalne poteze i malu razliku u brzini i jačini napada.

Igru počinjete u slabijem, ljudskom obliku, sa određenom količinom energije. U toku nivoa naićićete na zlatne statue, koje vas mogu pretvoriti u „životinjodlaka” ili oštetiti sve protivnike na ekranu ako ste već u tom obliku. Preostali predmeti služe čisto da vam povećaju broj poena ili obnove veoma bednu količinu energije.

Igra je poprilično šarena i maštovita po pitanju protivnika i pružiće vam dobru zabavu kada imate pola sata na pretek. Jedina prava mana jeste to što se igraču polako troši energija umesto da postoji klasičan tajmer.

Miodrag KOVAČEVIĆ

 
Serijal Darius
King of Chicago
Bad Dudes vs. Dragonninja
Metamorphic Force
Šta mislite o ovom tekstu?
Park Patrol
Lionheart
Alien Soldier
Ranger-X
Camelot Warriors

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /56799
Veličina:
6,75 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera