PHONE ZONE<>
112009<><>

tripYzee! 2.0.3

Ništa bez starog dobrog Jamba. E, ako vam bacanje kockica i žvrljanje po papirima više nije zanimljivo ili jednostavno niste u situaciji da se igrate na „hardverskom nivou”, evo lepe prilike da se zabavite u virtuelnom okruženju uz pomoć Pocket PC uređaja.

tripYzee! je još jedna verzija Jamba, koja se može igrati na čak tri različita načina. Pored klasičnog, koji podrazumeva popunjavanje (svojevoljnim redosledom) polja podeljenih u dve grupe, tu je i njegova trostruka iteracija (sve radite isto, samo što je broj polja tripliran), kao i podrška za dva igrača. U tom slučaju, na ekranu su vidljivi rezultati za oba oponenta, a smenjivanje poteza jasno je naglašeno. Igra ima i neku vrstu high score liste gde se mogu pratiti najbolji postignuti rezultati.

S tehničke strane, tripYzee! ne spada u svetska čuda i može se reći da je igra vizuelno izvedena na rudimentarnom nivou. U principu, to nije nešto što smeta – ipak je to samo partija Jamba. S druge strane, potpuno odsustvo zvuka je već simptomatično. Ako se za muziku možete pobrinuti eksterno (nekim MP3 plejerom), bar je zvuk rolanja kockica mogao naći svoje mesto u finalnom izdanju. Konačno, rutina koja se bavi „mešanjem” kockica zna da bude predvidiva i to na štetu igrača. Sve to ipak neće biti dovoljno da vam pokvari dobru zabavu u momentima kada na raspolaganju imate svega nekoliko minuta.

Vladimir PISODOROV

 
tripYzee! 2.0.3
Šta mislite o ovom tekstu?
cleanRAM 1.7
Smart Money Basics
Best Spam Killer
S2P 0.73 beta
XpressAlarm
Smart Settings

Platforma:
Windows Mobile 2002/2003/5/6/6.1
Veličina:
249 KB
Cena:
igra je besplatna
Adresa:
www .geocities .com /darkthexter /index .html
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera