TEST FUN<>
092009<><>

ConFavor 1.10

Prečica nadesno

Predstavljamo još jedno pomagalo u svakodnevici kliktanja u Windows okruženju. Ovaj program dodaje vašu proizvoljnu listu favorites fajlova ili foldera u kontekstni meni, koji se poziva svaki put kada pritisnete desno dugme na mišu. Na ovaj način brzo pristupate vašoj favorites sekciji, jer se ona pojavljuje odmah pored mesta na kome se nalazi strelica miša.

Zašto biste koristili baš ovaj program? Recimo, iako imate prečicu ka nekom programu na desktopu, vi ne želite da do nje dolazite spuštajući veliki broj otvorenih prozora. Čak iako koristite prečicu Show Desktop ili za željeni program koristite neku kombinaciju tastera, ova aplikacija omogućava da to sve uradite ne skidajuću ruku sa miša.

Nažalost, standardna verzija programa (Pro košta 15 dolara) omogućava da postavite samo pet objekata na listu. Zameramo to što se do objekata koje želite da stavite na listu mora doći listanjem po folderima, jer nije podržano prevlačenje ikonica u interfejs programa. Lista se može popunjavati direktno iz kontekstnog menija ili iz pomenutog, jednostavnog interfejsa programa. Instalacijom ovog programa stvara se virtuelni drajv Favorites koji sadrži listu stavki koje ste dodali. Nažalost, sekcija Favorites se otvara isključivo kada i standardni kontekstni meni, tako da je ovaj program lep, ali ne i neophodan dodatak sistemu.

Ognjen POPOVIĆ

 
ConFavor 1.10
Šta mislite o ovom tekstu?
AcceleRun 2.0
DS Clock 2.3
Media Keyboard 2 Media Player
TinyResMeter 0.96a
Fantastic Walk Screensaver
Photowall 2.0.0.3
Folder Size 2.4

Potrebno:
Windows XP/Vista
Veličina:
2,25 MB, 1,77 MB na HD-u
Cena:
program je besplatan
Adresa:
www .confavor .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera