TEST PLAY<>
042009<><>

World in Conflict: Soviet Assault

Soviet Assault, neklasičan expansion pack za jednu od najboljih real-time strategija u kompletnoj istoriji žanra, ne donosi tipičan „eksterni” sadržaj u obliku svežih single player kampanja, novih jedinica i nekog trećeg dopunjenog elementa igre. Umesto toga, SA nudi redizajniranu i proširenu kampanju za jednog igrača, u kojoj invaziju Crvene armije na zapadni svet, pored NATO perspektive, posmatramo i očima nišanskih periskopa na sovjetskim tenkovima.

World in Conflictu, odličnoj igri u svakom pogledu, donekle je zamerano odsustvo RTS standarda vezanog za multifrakcijski pristup kampanji: stvorivši epohalno dobar zaplet sa ubedljivim protagonistima i sjajno dizajniranim misijama, autori su propustili da, osim u multiplayeru, igraču dozvole da upravlja komunističkim medvedom. Šest SSSR misija Soviet Assaulta tu grešku u potpunosti ispravlja, presecajući NATO kampanju i donoseći uvid u ključne momente invazije na Evropu i Ameriku iz perspektive sovjetskog pukovnika Orlovskog, njegovog fanatičnog nećaka i simpatičnog KGB oficira. Startujući invazijom na američki kontingent stacioniran u zapadnom Berlinu, vesela trojka i snage pod njihovom komandom povući će superrizičan potez, čiji ishod poznajete ako ste 2007. godine nabavili i odigrali kampanju originala. Nikakvih izmena nema na polju finalnog rezultata, isterivanja Rusa sa mostobrana u Sijetlu. Soviet Assault ne donosi nikakve novine ni na polju novih jedinica ili „Tactical Aid” vazdušno-artiljerijskih napada, što je jedina stvar koja izaziva osećaj sličan mikrorazočaranju.

World in Conflict je igra koja zaslužuje drugu, treću i osmu šansu, pogotovo zbog činjenice da posle godinu i po dana od premijere i dalje izgleda bolje od bilo čega drugog na tržištu, uz kampanju koja sada zalužuje legendarni oreol. Ako ste onomad kojim slučajem propustili uživanje u originalu, Soviet Assault je vaša šansa za popravni ispit.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Empire: Total War
World in Conflict: Soviet Assault
Šta mislite o ovom tekstu?
Command & Conquer: Red Alert 3: Uprising
Men of War
Warhammer 40.000: Dawn of War II
Necrovision
Tom Clancy’s: EndWar
Perimeter 2
Tom Clancy’s: HAWX
Grey’s Anatomy: The Video Game
Drakensang: The Dark Eye
Ceville
Watchmen: The End is Nigh – Part 1
Grand Ages: Rome
Halo Wars
Resident Evil 5
Guitar Hero: World Tour
Killzone 2
SimAnimals
Ultimate Band

Platforma:
PC
Potrebno:
Pentium 4 / 2 GHz ili ekvivalent, 512 MB RAM-a, GeForce 4 MX ili Radeon 8500+
Poželjno:
Pentium 4 / 2,5 GHz ili ekvivalent, 1 GB RAM-a, GeForce 6600+
Veličina:
1 DVD
Cena:
2499 dinara
Adresa:
www .worldinconflict .com
Kontakt:
ComputerLand

92
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera