PHONE ZONE<>
052008<><>

BiBUnit

Dobra ideja uvek se ceni u svetu softvera za mobilne telefone, posebno ako štedi novac a korisna je. Takva je situacija sa softverom BiBUnit, koji donosi funkcionalnost kamere za nadgledanje na vaš mobilni uređaj. Jedini zahtev koji ovaj program postavlja jeste da mreža u kojoj se nalazite podržava 3G, kao i da je signal dovoljno jak.

U početku je potrebno podesiti lokaciju mobilnog telefona, tačnije prostor koji će telefon snimati. Nakon toga potrebno je odabrati i nekoliko osnovnih podešavanja, kao što su na primer Restricted mode, opcija koja omogućava da definišete da li svaki mobilni telefon koji pozove ovaj može da pristupi kameri ili samo određeni, zatim opcija auto-run (mogućnost da se BiBUnit startuje prilikom pokretanja mobilnog telefona) i još mnogo toga. Nakon što završite podešavanje opcija kao i lokacije telefona, vaša kamera za nadzor spremna je za rad. Sada je potrebno još samo da pozovete broj telefona koji je na kartici u uređaju – BiBUnit će automatski odgovoriti na poziv i prikazati sve ono što kamera u tom trenutku „vidi”.

Korisnost ovakvog programa je mnogostruka – možete vršiti nadzor svoje kuće, najmlađih u njihovoj sobi, stanje na parkingu ili koristiti kameru za trenutke kada želite malo da se zabavite. Samo nemojte da zaboravite, vreme provedeno na vezi sa vašom „kamerom” tarifira se kao i svaki drugi video poziv u 3G mreži, pa vodite računa o tome da se ne biste iznenadili kada vam na kraju meseca stigne račun za usluge mobilne telefonije.

Milan ĐUKIĆ

 
BlackBerry 8800
WaveSecure Lite
SlideIT
BiBUnit
Šta mislite o ovom tekstu?
VibrateCall

Platforma:
Symbian
Veličina:
140 KB
Cena:
30 evra
Adresa:
www .bibcom .co .uk
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera