TEST PLAY<>
112007<><>

Boogie

Kako kaže jedna popularna reklama – muzika pokreće svet. I možemo se složiti sa tim, barem sudeći po tome gde se sve melodije oko nas nalaze. Kombinujući to saznanje sa činjenicom da je Singstar jedna od najpopularnijih igara na Playstation platformi, ne čudi to što je i Wii konačno dobio igru sličnog tipa – Boogie! Zapravo, može nas iznenaditi samo informacija da smo toliko dugo čekali karaoke igru za Nintendovo „čedo”.

Glavni junaci ove igre su simpatični vanzemaljci koji su (kako će se ispostaviti) došli na planetu Zemlju da bi postali zvezde u muzičkoj industriji. U tome ćete im pomoći naravno – vi. Nakon inicijalnog kreiranja karaktera, dodele imena, odeće i stila plesanja, prateći priču koju Boogie pred vas postavlja, upustićete se u svet šou-biznisa. Putem daljinca wiimote i dodatka nunchuk, upravljaćete pokretima likova na ekranu. Sve se, naravno, obavlja uspešnim praćenjem ritma i „mlataranjem” kontrolerima u skladu sa muzikom. Ukoliko ste dobri u onome što radite, osvojićete vredne poene kojima ćete napredovati u igri, ali i otključavati novu odeću i obuću, scene i muzičke numere.

Drugi deo igre su karaoke. U paketu sa igrom stiže i vrlo kvalitetan mikrofon koji se povezuje na USB port konzole. Bele je boje, ima izuzetno dugačak kabl i potpisuje ga firma Logitech. Baš kao i u SingStar naslovima, ovde nije dovoljno samo da pevate kako znate i umete, već ćete za ostvarivanje „ozbiljnih” poena i komboa morati da se potrudite da pogađate note numere u pozadini, odnosno da pevate baš onako kako je to kompozitor zamislio.

Nakon što uspešno završite i tu fazu, ostaje vam da iz kože pevača i plesača uskočite u odelo reditelja. Naime, sve ono što ste do tada otplesali i otpevali konzola je uredno snimila brojnim „kamerama” koje se nalaze oko vas. Na vama je da odaberete scene, uglove i trajanje kadrova, a zatim da snimke upotpunite specijalnim efektima. Tu su raznorazna srculenca i zvezdice, crno-belo, inverzne boje, pa čak i 3D prikaz, za koji su vam naravno potrebne 3D naočare.

Ako vas ne interesuje toliko da igrate sve „po redu”, uvek možete odabrati mod „slobodno plesanje” ili „karaoke”. U tom slučaju mlatićete kontrolerima do mile volje ili organizovati karaoke žurku na nekom slavlju. Kabl za mikrofon je sasvim dovoljno dugačak da obezbedi veliku razdaljinu u odnosu na konzolu, a moguće ih je uvek priključiti više, pod uslovom da posedujete više mikrofona.

Kao što možete da pretpostavite, igra je apsolutni hit među mlađom populacijom, a posebno među pripadnicama lepšeg pola, pa svakako treba da budete obazrivi ako Boogie planirate da donesete u kuću. Nije toliki problem što nećete moći da probate nijednu novu Wii igru jer nećete stići na red, ali to celodnevno „pevanje”... bolje da odmah nabavite i sir za uši!

Milan ĐUKIĆ

 
The Orange Box: Portal
The Orange Box: Team Fortress 2
The Orange Box: Half-Life 2: Episode Two
Settlers VI: Rise of an Empire
Company of Heroes: Opposing Fronts
Sega Rally Revo
Fantasy Wars
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
Race 07: The WTCC Game
Halo 3
NBA Street Homecourt
Prince of Persia: Rival Swords
Boogie
Šta mislite o ovom tekstu?
FIFA 08
Enemy Territory: Quake Wars

Platforma:
Wii
Veličina:
1 DVD
Cena:
5999 dinara
Adresa:
www .ea .com /boogie
Kontakt:
Extreme CC

80
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera