PHONE ZONE<>
122006<><>

NoRedClose

Crveni taster na mobilnom telefonu, koji je najčešće prikazan u vidu slušalice, obično služi za prekidanje veze. Međutim, on se koristi i za izlazak iz menija, ali i iz programa. Ovo je ujedno i vodeći problem za sve korisnike jer se suviše često događa da se crveni taster slučajno pritisne i time izađe iz aktivne aplikacije. Situacija je nešto bolja kod Symbian telefona jer se crveni taster koristi samo da se aktivni program prebaci u drugi plan, ali i to ume da bude dovoljno iritantno ako se uradi slučajno.

NoRedClose je aplikacija koja rešava ovaj problem tako što u potpunosti eliminiše funkciju na crvenom tasteru. Naravno, on i dalje radi, ali je potrebno potvrditi želju da se iz određene aplikacije i menija izađe. S druge strane, imajući u vidu da se kod prekida razgovora retko kada možete prevariti, program omogućava da se završetak razgovora i dalje obavlja samo jednim pritiskom na crveni taster.

U radu se NoRedClose zaista pokazao kao jako kvalitetan i funkcionalan te je više puta „spasao” skoro potpuno otkucanu poruku ili potrebnu aplikaciju od bespovratnog gašenja i gubljenja ukucanih informacija. Iako program nije besplatan, smatramo da je njegova cena zaista niska, ukoliko se makar samo jednom isplati i obavi svoju funkciju.

Milan ĐUKIĆ

 
miExcuse
VBirthday
NoRedClose
Šta mislite o ovom tekstu?
SMSAlert

Platforma:
Symbian
Veličina:
400 KB
Cena:
5 evra
Adresa:
www .my -symbian .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera