PHONE ZONE<>
122006<><>

miExcuse

Da je kreativnost stvaralaca programa za mobilne telefone otišla jako daleko, svedoči i ovaj program. Nastao verovatno pod uticajem neke scene iz realnog života, miExcuse će vam pomoći da brže završite telefonski razgovor. Naime, sigurno i sami imate prijatelje koji često vole da pričaju duže telefonom nego što bi trebalo, a vi ne znate kako da ih prekinete ili vam je prosto neprijatno. miExcuse tu stupa na scenu kao interaktivna aplikacija za mobilne telefone koja vam omogućava da lako i brzo pustite neki od snimljenih zvukova za vreme telefonskog razgovora i time, pod izgovorom da morate da vidite šta se to događa, završite razgovor.

Naravno, zvuci su različiti i mogu biti zvono na vratima, drugi telefon, sudar automobila, motocikl, avion, lavež pasa, voz i sve ono drugo što bi vam u stvarnom životu zaista moglo zasmetati prilikom razgovora i poslužiti kao izgovor za prekid. Dizajn i meniji jako su intuitivni da biste mogli da ih koristite i prilikom telefonskog razgovora pa se puštanje zvuka obavlja pritiskom na neki od brojeva na tastaturi.

Naravno, program je svakako bolje koristiti samo za zabavu sa prijateljima nego za stvarnu funkciju izbegavanja telefonskog razgovora, ali prosto nikada ne znate kada vam zaista može zatrebati ovakva funkcija.

Milan ĐUKIĆ

 
miExcuse
Šta mislite o ovom tekstu?
VBirthday
NoRedClose
SMSAlert

Platforma:
Java
Veličina:
130 KB
Cena:
freeware
Adresa:
www .ice365 .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera