PHONE ZONE<>
082006<><>

Remote PC

Kontrola računara „daljinskim putem” odavno je popularna tema među korisnicima mobilnih telefona. Bilo da se radi o Bluetooth komunikaciji, IR ili putem GPRS-a, veliki broj mogućnosti i korist ovakvog upravljanja ubrzo su programe za tu namenu postavili u sam vrh potražnje. Problem koji se javio leži u činjenici da se do sada nisu pojavili dovoljno dobri programi slične namene za Java platformu, što je ispravljeno uz Remote PC u najnovijoj verziji.

Putem ovog programa možete da kontrolišete svoj računar koristeći GPRS mrežu. Omogućeno vam je da posmatrate radnu površinu računara i na taj način resetujete ili gasite kompjuter, otvarate aplikacije, modifikujete ih i radite većinu drugih stvari koje biste mogli i da sedite ispred samog računara.

Naravno, kompletan transfer je zaštićen, a zahteva se i unošenje ispravne kombinacije korisničkog imena i lozinke kako biste uopšte bili u mogućnosti da računar kontrolišete. Čisto da napomenemo da je za uspešan rad ovog programa potrebno da kompjuter koji kontrolišete uvek bude na Internetu i da znate njegovu IP adresu.

Milan ĐUKIĆ

 
Nokia E61
Bluetooth USB Dongle i Bluetooth USB Adapter
Pro Recorder
Remote PC
Šta mislite o ovom tekstu?
BlueRadar
Pro Backup

Platforma:
Java
Veličina:
20 KB
Cena:
shareware
Adresa:
www .getjar .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera