PHONE ZONE<>
012005<><>

Assault

Domaća igra za mobilne telefone

Izuzetno nam je drago kada možemo da predstavimo domaće projekte koji su po svom kvalitetu vrlo blizu zapadnih konkurenata. Digital Atrium, programerska kuća iz Vrbasa, predstavila nam je svoj prvi naslov – Assault. U pitanju je akciono-pucačka igra napravljena pomoću Java programskog jezika.

Cilj je da u pustinjama, gradovima i na snežnim terenima pobedite sve svoje protivnike, koristeći pri tom raznoliko oružje, taktike i nekoliko tipova vozila. Akciju posmatrate iz ptičje perspektive kroz jedanaest velikih nivoa, kao u nekim starim dobrim klasičnim video-igrama iz prošlog veka.

Grafika je prosta, ali izuzetno raznobojna i pregledna, a zamerka se može uputiti zvuku koji nije identičan na svim telefonima i jedino na Sony Ericsson K700 modelu (od svih podržanih) zaista zvuči kako treba. Pored srpskog, podržani su engleski i nemački jezik.

Trenutno podržani uređaji su Sony Ericsson K700, Nokia 6600, 6620, 7610 i Nokia 6230, ali se nadamo da će Digital Atrium ubrzo optimizovati igru i za druge telefone.

Damir Milović, programer Assaulta, ističe da su još neki od kvaliteta i mogućnost snimanja i učitavanja pozicija, razvijen AI protivnika, detaljna uputstva za igranje i lista najboljih rezultata. Od njega smo saznali da se pored svetske distribucije igre uskoro planira i jača domaća kampanja, te da će nas programerska kuća iz Vrbasa obradovati novim ostvarenjima ako prvenac prođe zapaženo među domaćim igračima.

Sa zvaničnog sajta možete skinuti funkcionalni demo i upoznati se s načinima kupovine full izdanja. Aktivna je i wap prezentacija na adresi wap.da.co.yu odakle možete preuzeti demo, koristeći GPRS tehnologiju.

Milan ĐUKIĆ

 
Assault
Šta mislite o ovom tekstu?
Metal Bluster
Rats & Spears
Asphalt
BlockBuster

Platforma:
Java
Veličina:
100 KB
Adresa:
www .da .co .yu
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera