WWW VODIČ<>
112004<><>

Press Clipping

Ovaj sajt predstavlja specijalizovanu agenciju koja od 1952. godine stvara zbirku novinskih članaka organizovanih po tematskom, hronološkom ili nekom drugom redu. Uglavnom je namenjen onima koji žele da imaju jasnu sliku o sebi u javnosti – bilo da je reč o firmi ili pojedincu. Kako na samom sajtu kažu, ideja agencije je da omogući klijentima lakšu komunikaciju s javnošću, razvoj odnosa s medijima, efikasno praćenje događaja na tržištu i u društvu, kao i stvaranje sopstvene baze podataka namenjene poslovima odnosa s javnošću (PR – Public Relations) i marketingu.

Press Clipping prati i prikuplja celokupnu štampu s teritorije Srbije i Crne Gore, računajući i lokalna izdanja, što predstavlja preko 200 dnevnih, nedeljnih i periodičnih listova i magazina, a korisnicima dostavlja originalne isečke u skladu s njihovim zahtevima. Interesantno je što je broj tema i informacija neograničen odnosno ne utiče na visinu pretplate.

Osim popisa izdanja koja ova agencija prati i spiska najvećih klijenata, na samom sajtu je moguće informisati se o pretplati, a sve informacije koje vas interesuju možete dobiti i na vaš e-mail. Adresa sajta je www.pressclipping.co.yu.

Iris MILJKOVIĆ

 
Domaći astrološki sajtovi
Jazz
Press Clipping
Šta mislite o ovom tekstu?
Nargile
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera