WWW VODIČ<>
111998<><>

Web za svaki dan

Iako je Internet često samo izvor zabave i idealan način da ubijete vreme, sve češće postaje i deo svakodnevnog života. Ovog puta dajemo vam spisak domaćih strana koje vam mogu koristiti svakodnevno.

Ukoliko tražite dnevne vesti i i sveže informacije, jedna od najkorisnijih prezentacija je Internet izdanje vesti radija B92 na adresi www.siicom.com/odrazb, koje je vrlo ažurno i aktuelno. Pored toga, na adresi www.beocity.com možete takođe naći sveže vesti, kao i obilje drugih informacija. Ukoliko ste od onih koji „prvo okreću sportsku stranu”, za vas je www.sport.co.yu, koji sem najnovijih vesti i fotografija ima i ekskluzivne intervjue kao i linkove ka ostalim sportskim prezentacijama kod nas. Oni kojima je često potrebna precizna vremenska prognoza mogu da odu do prezentacije Saveznog hidrometeorološkog zavoda na adresi www.meteo.yu ili do vreme.yunet.com koja često bude i detaljnija, pogotovu po pitanju turistički i sportski korisnih informacija.

Ako su vam potrebne informacije koje se tiču Beograda, Internet ima dosta da ponudi. Tu je prezentacija Skupštine Beograda na adresi www.beograd.org.yu, koja pored informacija o beogradskim događanjima često ima i nagradne igre i mnoštvo drugih korisnih sadržaja.

Najdetaljniji program bioskopa i pozorišta možete naći na adresi www.sezampro.yu/infozan. Spisak važnih i korisnih telefonskih brojeva nalazi se na adresi www.beograd.com/ptt/vazni_telefoni.html a kompletan telefonski imenik Jugoslavije uskoro ćete moći da nađete na adresi www.yugoslavia.com. Korisnu adresu predstavlja i red vožnje „Beovoza” na adresi www.rcub.bg.ac.yu/beovoz.

Ukoliko nešto tražite, a tiče se Jugoslavije, svakako najbolji pretraživač je www.yusearch.com.Odmah za njim je i www.yu, gde postoji spisak svih Internet adresa koje završavaju sa .yu. Na njoj možete dobiti i besplatan e-mail nalog, a tu je i kamera koja snima panoramu Beograda sa „Beograđanke”.

Ako Internet koristite i u nešto komercijalnije svrhe poslužiće vam adrese www.belinfo.net, www.malioglasi.com, a ukoliko ste iskusniji korisnik svratite i do konferencije news:yu.oglasi.

Rodoljub ILIĆ

 
Tolkin On-line
Fanomania
Web za svaki dan
Šta mislite o ovom tekstu?
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera