![]() |
![]() |
|
|||||||
| Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Nije proslo nepunih mesec dana i opet problemi samo sad sa drugim kulerom.
Imam ati 4670 Msi graficku i radi besprekorno samo sto se javio problem sa kulerom na njoj. Cistio sam ga, skidao, menjao pastu, opet cistio i ne pomaze, kuler je toliko bucan da je to nepodnosljivo, posebno je nepodnosljivo jer je ostatak kucista apsolutno silent. Probao sam i cak kontrolu obrtaja preko ati overdrive i ne pomaze. Da li postoji bilo koji nacin da se to sredi? Da li ima da se pazari negde kod nas VGA kuler koji bih ja mogao da namestim na ovaj tip kartice, sa ili bez heatsink-a ? Hvala na odgovorima unapred. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
|
znam da pasta nema veze, nego nisam smeo da vratim hladnjak sa istom pastom kad sam ga vec skinuo.
Hvala stojadine. Ovaj coolviva z1 izgleda da ne pasuje na 4670, bar ga nema u listi na CM sajtu. Mozda sam se pogresno izrazio, kuler ne mora da bude pasivan samo da ne bruji kao ovaj, da ne bih morao graficku da menjam samo zbog kulera. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
|
E hvala ti puno, ja se ne razumem dobro u kulere za graficke, medjutim gledam na itsvetu nema ovog kulera koji si mi preporucio. Da ne znas mozda gde bih mogao da ga nadjem ili mozda neki drugi koji bi mi bio isto dobar izbor a da ima kod nas da se kupi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Veteran
|
Bilo je u firmi "Veliki"tron, ali sad ga nema,a stranicu E*m* nece da mi otvori , gdje je bilo prije neki dan
![]() A i Itsvet se slabo azurira
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Član
|
Proverio na sajt Trona, E*m*-ja, kao i *in W*n-a i nema ni na jednom.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 17.11.2010.
Zahvalnice: 321
Zahvaljeno 941 puta na 899 poruka
|
Ako nema tog, pogledaj Cooler Master Cool Viva G1, ili kako ti je vec gore predlozeno Cool Viva Z1, plus kupis jedan ventilator 8cm za taj hladnjak, posto je hladjenje pasivno.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Red_Devil_89 na korisnoj poruci: | ||
Hold (24.2.2011) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| 8800GT, problem sa kulerom...? | goranagf | Grafika | 17 | 29.5.2010 21:44 |
| Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
| Problem sa kulerom! | Zer0Maker | Kvarovi | 11 | 8.2.2010 22:12 |
| Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
| Čudan problem sa kulerom | AkulM | Kvarovi | 20 | 13.5.2008 16:38 |