![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 | ||||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Official Site Eurogamer Hands-on Adventure Gamers' Preview
Igra izlazi 16. oktobra. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dio37 na korisnoj poruci: | ||
Psychon@ut (30.9.2009) |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kada sam malopre video shotove, prva asocijacija mi je bio artwork Giger-a iz Dark Seed-a. Ovo mi dodje kao da je neki cartoonoliki touch njegovih dela, bez alienskih motiva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Basterd...
|
![]()
Evo, prođoh kroz demo, i moram reći da sam apsolutno oduševljen. Vizuelno ostavlja bez daha, muzika je izvrstna, logika prepoznatljivo "Samorostovska"(
![]() Samo, za moj račun, igra ima jednu manu. Pošto je pisana u flešu, ne miriše se baš sa Linuxom, pa sam morao da upalim XP posle mesec dana. ![]() Bottom line, ovakve igre me teraju da prestanem da kupujem na AL, i počnem da kupujem direktno od developera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mr. Spatula
|
![]()
Da dodam da se demo skida sa nemackog sajta ali nema ni N od nemackog u samoj igri (tokom instalacije ili bilo gde drugde).
Igra je odlicna. Grafika, muzika, izvodjenje, zagonetke, ma sve je dobro. U demou postoje samo 3 "ekrana" pa se nadam se da ce ih u full verziji biti barem 300 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Da sad ne ponavljam ono sto ste vas dvojica vec napisali, samo cu potpisati ovo za avanturu godine.
![]() edit: A, treba da se predje ona igra. Meni bilo pretesko, pa sam odustao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Basterd...
|
![]()
Verovatno ono dugmence pored hinta (samo nagađam, pošto nismo svi tako temeljni kao allmighty Šlaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mr. Spatula
|
![]()
Da, treba provozati kljucic do kljucaonice. Kljucem se moze upravljati sa kursorskim tasterima a pucanje je na space. Gre'ota je ne otvarati walk, ako zbog niceg drugog, onda barem zbog artworka. Kad se knjiga zatvori, za ponovno gledanje je opet potrebno preci mini igru.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shlaymara na korisnoj poruci: | ||
draske73 (16.10.2009) |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Aaaaaa, moze i da se puca! Pa to mi reci, ja sam provalio da dok se ja pomerim za milimetar onaj pauk spusti i podigne pet puta.
![]() edit: Dobro, sa pucanjem je i prelako... Zagonetke su super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]()
Demo je bio sjajan, jedva cekam celu igru. Muzika, vizueln dizajn, zagonetke, sve.
![]() ![]() Nego, odo' da vidim taj walk. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Da nema možda demo za OS X?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Basterd...
|
![]()
Igra je pisana u Flashu, tako da, ako OS X ima podršku za isti, onda da. Skini pa probaj, mali je fajl.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Skinuo sam, ali je .exe fajl. Video sam da će biti podržan OS X, pa zbog toga pitam, a koliko vidim na onom sajtu ima samo PC verzija demo-a. Hvala, u svakom slučaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Jel danas izlazi?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Danas,danas.
Ali "naše prodavnice" još uvek nisu opskrbljene ovom vrstom proizvoda,a prošlo je podne....uveliko ![]() EDIT: Inače imao sam problema u demou,tj stigao sam do trećeg nivoa i naleteo na bug. Ništa nisam mogao da odradim sem da namontiram ručku na gelender.Nikako da provalim šta treba dalje da uradim.Posle dva,tri dana odem na YouTube da vidim walkthrough i u stvari vidim da moj demo (ili šta već) ima bug i zato i ne mogu ništa drugo da odradim dalje u igri. Jbg,a svideo mi se demo i ako su zagonetke prilično lake - bar tu na početku.Potsetila me grafika na neke Stripotekine epizode. Prva recenzija http://www.eurogamer.net/articles/ma...-review?page=1 Poslednja ispravka: draske73 (16.10.2009 u 13:15) Razlog: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Izašla je.Teška je oko 347mb.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku draske73 na korisnoj poruci: | ||
goodlikesweeper (16.10.2009) |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam našao ''teže'', 491MB. ''Lakše'' od toga nisam video.
![]() Dodatnih 150MB su DirectX i Flash. Znači, original pakovanje ima 350MB. ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (17.10.2009 u 12:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
OK.Ja jesam
![]() EDIT: Između ostalog File size: 346.43 MB http://www.gamersgate.com/DD-MACHIN/machinarium Price: $19.95 Poslednja ispravka: draske73 (16.10.2009 u 19:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Neverovatno koliko ova mala igra ima smeka... Zagonetke deluju lagano, bar na pocetku. Prvi put posle toliko meseci da me neka igra drzi uz komp i da je ne izbrisem posle pola sata. Ovo ako ne dobije vise od 90 u SK, saljemo im bombu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, machinarium, roboti, rucno crtana grafika, samorost |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|