![]() |
|
|
|||||||
| Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
| Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 24.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Nisam bas najbolje upucen,moze li neko da mi objasni kakva je razlika izmedju arkade i simulacije!Hvala unapred!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Just Married
|
Simulacija je igra koja je bliza realnosti, pa je stoga i znatno teza. Najbolje da ti dam primere nekih igara... Recimo uzmi Need For Speed serijal. Dok vozis, samo u nekim extremnim slucajevima moras da zakocis. Sve krivine mogu se proci sa minimalnim kocenjem ili samo sa pustenim gasom. Tako da u NFS-u mozes sa 200km/h da prodjes krivinu od 90 stepeni, sto je u stvarnom zivotu nemoguce. Mozes da se zakucas sa istom tom brzinom u zid i komotno da nastavis da vozis dalje. Dok recimo u Colin McRae-u takav udarac u zid bio bi fatalan po auto i ne bi mogao da nastavis trku. Takodje ne mozes sa velikom brzinom da uletis u krivinu vec moras dosta da koristis kocnicu, a ponekad i rucnu. Zato je CMR simulacija, a NFS arkada.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Veteran
|
Naravno, kao i razlika izmedju Ace Combata i slicnih arkada i Microsoft Flight Simulatora gde je razlika jos veca izmedju dva navedena.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Novi član
Član od: 24.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Tako sam i predpostavljao,a moze li mi neko preporuciti neku simulaciju voznje sem CMR-a?Recimo imam Tocu 3 i cini mi se da je simulacija,dosta je realna!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 754
Zahvaljeno 732 puta na 309 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
|
Naravno a pogotovo sto je Flight1 ATR72-500 koji je uradjen perfektno za FS2004 a i FSX zvanicno odobren kao softver za trening od ATR-ove fabrike u Tuluzu. Pa vi vidite.
Nadam se da cete moci da vidite ovaj link gde se skoro povela rasprava da tako kazem o razlici izmedju FS(Fight Simulator) i RL(Real life) letenja. http://www.scgvacc.net/forum/index.php?showtopic=2819 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| A koja je najlakša igra? | Phoenix | O igrama uopšte | 217 | 21.11.2009 23:37 |
| Nova Leisure Suit Larry igra? | NSadian | Avanturističke igre | 22 | 4.4.2009 16:29 |
| Prva igra koju sam ikada igrao | Jankerman | O igrama uopšte | 182 | 9.11.2008 11:55 |
| Ponuda arkadnih simulacija voznje | donator99 | Konzole | 0 | 15.1.2008 2:01 |