![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1381 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Starosedelac
|
![]()
Heh, zaboravio sam to da pomenem, jer je isto i kada selektujem bilo koji ss. Pretpostavljam da treba da čačkam nešto u registry-je, ali šta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Starosedelac
|
![]()
Jutros upalim komp, normalno se podigne sistem, udjem u local disc D
i odjednom dobijem bsod ![]() tj. sta je moglo da prouzrokuje "blu skrin" ??? evo i slike: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Veteran
|
![]()
Ljudi treba mi pomoc ODMAH!!
Pisem vam iz Safe Moda Pojavi mi se ovo: Windows Activation An unauthorized change was made to Windows. Windows has discovered a change tthat will resolt in limited Windows functionality.Use Use the link below to find out how to fix Windows. Learn more online Close Kad kliknem na prvu opciju(Learn more online)Izdje mi ovo u Mozilli: Genuine Validation Required for Windows Vista.A kad kliknem na drugu(Close)Samo se brebaci u LOG OF.I kad ga opet upalim NISTA!! Probao sam System Restore ali nista Sta da radim??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Koja je verzija Viste i jel instaliran SP1?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci: | ||
Ivan-94 (22.4.2009) |
![]() |
#1386 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Veteran
|
![]()
Hvala,ali morao sam da reinstaliram Windows.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Član
|
![]()
Drugarica mi je kupila laptop toshiba satellite a300-227 i imamo jedan problem. nikako da instaliramo driver za graficku. cini mi se da je integrisana(standard vga graphic adapter).
da li neko zna kako da sredimo to? nije dobila nikakve cd-e. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Veteran
|
![]()
Aj mi pomozite,ovo mi se nije desavalo do sad:Kada ubacim fles Kingston 2gb nece da ga ocita(ne moze da ga nadje).Isao sam desni klik na Computer>Menage>Device Manager i na Universal Serial Bus controller>USB Mass Storage Device mi stoji trougao i u njemu uzvicnik.Probao sam da nadjem Driver ali ne mogu.A dan dva pre toga sam ubacio driver za blotooth adapter i nesto se prekinulo i resetovao mi se komp,e sad ne znam da li je to problem??POMAZITE ko boga vas molim!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Veteran
|
![]()
Oce li neko da mi pomogne PLZ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
Kada se ocekuje SP2? Nesto ga ne pominju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Windows Vista SP2 Releases to Manufacturing, Wednesday, April 29, 2009
http://hothardware.com/News/Windows-...-Manufaturing/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci: | ||
Picard (30.4.2009) |
![]() |
#1394 |
Starosedelac
Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
|
![]()
Pa pojavilo se i na torrentima RTM izdanje, dakle čist instalacioni disk bez ikakvih "dodataka" na sebi pa ko želi čist install neka se malo prošeta do "lokalnih snabdevača".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Jel valja za nesto taj SP2? Ili je samo josh bloat-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Član
Član od: 13.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam par pitanja za laptop mog druga, Acer Aspire 4930G (Core 2 Duo P8600 Processor 2.4GHz, 4GB RAM)
Processor Core 2 Duo Processor speed 2.4GHz Centrino Yes Amt of RAM 4096 MB Hard drive 320 GB Optical drive DVD Super Multi writer Graphics hardware Nvidia GeForce 9300M GS Diagonal screen size 14.1 inch Operating system Win Vista Home Premium Weight w/battery 2.5 kg Wireless LAN 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Webcam Yes 1. Ima Win Vistu ali mu programi ili sta vec puno koce racunar. Da li je moguce izbrisati Vistu i prebaciti racunar na Win XP i da li je to prebacivanje veliki posao ili ne? 2. Da li uopste postoji potreba da se prebaci na Win XP ili su kompu potrebni neki drajver ili nesto drugo da bi normalno funkcionisao? 2. Kako funkcionise Win Vista u odnosu na XP (ja imam XP, pa se ne razumem)? Da li su programi kompatibilni i na jednom i na drugom oper. sistemu? Koji je ustvari oper. sistem bolji od ova dva? Molim vas ako mozete da mi odgovorite na ova par pitanja i da mi na neki nacin pomognete da resimo ovaj problem. UNAPRED HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Na tom kompjuteru, apdejtovana Vista SP1 je bolja od XP-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Starosedelac
Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
|
![]()
Sad, ova verzija s integrisanim SP2, bar koliko vidim, nije nešto previše bolja od recimo SP1 sa integrisanim svim zakrpaka koje su izašle da sada. Iskreno, nevidim neko unapređenje tipa kraće vreme dizanja sistema ili nešto tako. Verovatno ima nekih promena ispod haube, nisam jurio po netu da vidim tačno šta i kako je menjano, mada neverujem da je promenjeno previše. Neko ko je na sistemu imao instaliranu verziju koja ima integrisan SP1 i sve zakrpe do tada koje su izašle neće primetiti neke prevelike razlike i poboljšanja. Onaj ko je instalira kao Ultimate verziju sada, neka se spremi za preuzimanje dosta dodatnih paketa sa neta i njihovu instalaciju, dakle sve ono što je na njoj dodatno nije integrisano na disku (tipa dream sceens, Bit locker, pa ultimate extras, silverlight, Tinker, i sl), od standardnih updateova ima možda 4-5 koji će se povući. Iskreno, nemogu da verujem da nisu to integrisali na sam disk kada su već mogli, pogotovu ako se uzme u obzir da je skoro sigurno da od tih dodatnih stvari neće više ništa da izdaju.
Od ostalog, pa sve radi kako i na prethodnoj verziji, dakle nikakva iznenađenja. To je nešto onako na prvi pogled posle instalacije sistema, ništa konačno i bez nekih provera dali u nekim programima ili igricama dobijamo više ili manje bolje performanse. Uostalom, biće vremena da se vidi i to kako je u stvarnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
vista final, windows vista |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dual Boot između Windows XP i Vista RC1 sistema | Kostarum Rex Persia | Operativni sistemi | 5 | 26.12.2008 22:05 |
Service Pack 2 nedođija! | holodoc | Operativni sistemi | 50 | 19.11.2006 17:14 |
windows Vista! | Master Neo | Operativni sistemi | 316 | 5.11.2006 17:35 |
windows Vista theme pack | Master Neo | Modovi | 1 | 6.12.2005 20:09 |