![]() |
![]() |
|
|||||||
| Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Starosedelac
|
Danas (tj. juče) sam pogazio sve svoje principe, otišao u prodavnicu i kupio Cooler Master kućište.
![]() Bilo mi je potrebno malo kućište u koje mogu da smestim budući server/HTPC određenih dimenzija, a pošto se ovo savršeno uklapalo (a i iste je cene kao i kinezi tih dimenzija, ~3k) ipak sam se odlučio na njega. Kao prvo, kućište je stvarno malo (ali ima mesta za sve)Stiže u najobičnijoj kutiji i dobro je zaštićeno (meni je uspeo da ispadne na sred ulice ), stoji između dva parčet stiropora, umotanu u najlon i ima zaštitnu foliju preko prednje maske. ![]() ![]() Na vrhu maske se nalaze on/off dugme, dugem za reset i dve plave LE diode kao indikatori uključenosti i aktivnosti hard diska, materijal je "onajnakojiselepiprašina" . Malo dalje je i otvor od 12cm za ventilatore (tu je fabrički ugrađena jedna krajnje tiha dvanaestica)![]() Što se tiče boka, otvor za dvanaesticu i rupe za ventilaciju iznad slotova za proširanje i napajanja. ![]() Verovali ili ne, ovde pozadi mogu da se nakače dve osmice... ![]() Na donjem delu je rupa za osmicu. ![]() Unutrašnjost deluje skučeno ali komotno mogu da stanu full ATX ploče, samo na duže grafičke treba da se zaboravi (zbog napajanja). Što se tiče Front audio priključaka, postoje kablići i za AC97 i za HD Audio tako da tu nema problema... ![]() Oprema uz kućište: 4 nosača za optiku, dva nosača za flopi i 4 nosača za hardove zvučnik (tj. beeper) 4 dugačka šrafa za napajanje 4 gumene nožice i gomila šrafova za montažu matične ![]() Ovaj deo zaslužuje kletvu: dabogda sklapao komp sa Elite 360 kućištem... MUKA ŽIVA (skoro sat vremena sam se maltretirao sa tim)... Prednja maska se krajnje komplikovano skida (dva šrafa su baš nepristupačna), i napajanje i optika/hardovi jedino tako mogu da se ugrade. ![]() Cela konfa spakovana ![]() Izvinjavam se što je tekst malo "s' brda, s' dola", stvarno sam umoran, sutra ću napisati bolje i editovati. Mene nije mrzelo da slikam i pišem, nemojte ni vas da mrzi da se zahvalite i da pitate ako vam nešto nije jasno
|
|
|
|
| Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku veseliburek na korisnoj poruci: | ||
|
|
#2 |
|
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
Ajd uslikaj (ili jos bolje, daj model) tog krajnje tihog Cooler Master ventilatora, posto ja jos takav nisam video.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
nerro7 (10.5.2011) | ||
|
|
#3 |
|
Starosedelac
|
Nije tih, ali ne pravi preveliku buku... Taman je ono što očekujem od takve firme.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
|
kad ga postavis horizontalno, moze znak coolermastera da se okrene...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Starosedelac
|
da, može (mada je logo ružan za medalju)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Starosedelac
|
Evo bureče, neće me mrzeti da ti kažem da si odradio jako dobar posao sa ovim tekstom i posebno sa fotografijama. Respekt za živce za uploadovanje i linkovanje svega ovoga
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| 360, cm elite 360, cooler master, elite, htpc, kuciste, kućište, review, test, user |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Cooler Master Hyper TX3 CPU Cooler | Picard | Vesti | 25 | 9.8.2009 14:00 |
| Cooler Master Elite 332 ili Thermaltake WingRS sa Codegen 500 W napajanjem? | Salito | Ostale komponente | 10 | 27.7.2009 11:31 |
| HDD rack i Cooler Master postolje za hlađenje laptopa - problem | Veljko the King | Kvarovi | 10 | 12.1.2009 22:55 |
| Cooler Master Sphere ili Cooler Master Mars? | Porsche | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 15.12.2007 12:32 |
| cooler master elite 332 | volf | ŠDK - Ostale komponente | 10 | 29.9.2007 6:02 |