![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Tableti i e-readeri Saveti u vezi sa kupovinom tablet računara i e-readera |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Starosedelac
|
Da li neko ima iskustva sa tabletom Prestigio MultiPad PMP5080CPRO ? Da li ima pristup Google Playu i kako se ponasa u radu? Hvala.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ex Parrot
|
Skoro sam radio jedan Prestigio PMP5080B koji je imao neki modifikovani Android koji mi se lično uopšte ne sviđa. Ovaj tvoj model izgleda (po slikama) ima klasičan Android ICS i trebalo bi da ima sve njegove funkcije (google play i ts.), a ako i nema uvek može da se nabaci neki drugi ROM.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GoranSTX na korisnoj poruci: | ||
markos807 (16.7.2012) | ||
|
|
#3 |
|
Starosedelac
|
A da li mozes da mi das link ka tim drugim romovima,jer na XDA-Developers mislim da nema
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Starosedelac
|
Ok,hvala.
A kvalitet izrade? Da li je to dobra velicina/rezolucija ekrana za tablet? I da li bi mogao da se klokuje procesor kao sto sam to uradio na Motoroli? Sada imam Motorolu Defy (3.7") pa kontam da ce ovo biti pravo osvezenje (8") |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Novi član
Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Pozdrav svima.
Ja sam za rodjendan pozeleo jedan tablet , trazio sam da ima sve karakteristike : 3G ,bluetooth ,WiFi ,GPS . . . . I tako to , u tom odabiru naisao sam na ovaj MultiPad Prestigio ciji je ekran 7" , pa me sad interesuje sta vi mislite o njemu i ako mozete da mi da te neki savet i jasnu definiciju uopste Tableta i definiciju ovog mog , sta on sve moze i za sta je stvoren ? Hvala unapred , a evo i linka . . . http://pcpractic.rs/proizvodi/tablet...bt3gandroid2.3 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| android, multipad, pmp, prestigio, tablet |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Tablet MultiPad PRESTIGIO PMP3084B - Dimenzije ekrana | Nemanja015 | Tableti i e-readeri | 4 | 21.6.2012 20:39 |
| WayteQ xTAB-100s vs. Prestigio PMP5097 | Cvele012 | Tableti i e-readeri | 7 | 27.5.2012 19:55 |
| ARCHOS 101 ili MultiPad PRESTIGIO PMP7100C | Milutin | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 5.12.2011 16:36 |
| Prestigio PWC213 problem? | vazquez | Foto i audio/video | 2 | 30.7.2011 12:11 |
| Koji monitor SAMSUNG 2343BW ili PRESTIGIO P7240WD | scum | ŠDK - Grafika | 0 | 9.4.2009 11:33 |