|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
12.1.2009, 19:37 | #1 |
Veteran
|
HDD rack i Cooler Master postolje za hlađenje laptopa - problem
1. Kupio sam hdd rack thermaltake i sve sam spojio kako ide u uputsvtu, kad ga povezem preko usb-a on ga procita i kaze hardware ready to use, ali nema nicega novog u my computer-u.Nikakav mass storage device ili neka nova particija.
2. Istog dana tj. danas uzeo sam i cooler master postolje za hladjenje laptop-a.Na sebi ima 2 usb port-a, ali ja sam dobio samo jedan kabal koji izgleda nije dovoljan da bi radio.Da li je prob do toga sto nisu 2 usb-a prikljucena za komp ili to nema veze.Btw to je Cooler Master Notepal postolje. Pomagajte kako znate i umete :P |
12.1.2009, 19:56 | #2 |
Deo inventara foruma
|
Re: Hdd rack i Cooler master postolje za hladjenje laptop-a prob
1. Desni klik na My Comp > Menage > Disk Management > Vidi koji je taj novi hard i formatiraj ga.
2. Obicno imas prekidac na postolju koji ukljucuje i iskljucuje ventilator unutar postolja. |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Veljko the King (12.1.2009) |
12.1.2009, 20:10 | #3 |
Veteran
|
1. Sad cu da probam
2. Ukljucio ga i ne radi.Moguce da je da mora 2 usb-a da se prikljuce.Al fora je sto drugi nisam dobio :P edit : 1. Formatira |
12.1.2009, 20:26 | #4 |
Deo inventara foruma
|
Sto se tice postolja... Koje je to postolje tacno? Tacan naziv... Ne treba 2 USB prikljucka, 100% sam siguran.
I ja imam isto CM Notepal postolje i ima samo prekidac sa zadnje strane. |
12.1.2009, 20:35 | #5 |
Veteran
|
Cooler Master Notepal R9-NBC-ADAS-GP za 15" laptop-ove
|
12.1.2009, 20:39 | #6 |
Deo inventara foruma
|
Jel moguce omasiti ovoliko power dugme? Edit: Sto se tice drugog usb prikljucka on ti je tu da ne bi izgubio na usb prikljuccima na laptopu jer u taj koji ti je na postolju mozes bilo sta da utaknes sto bi koristio na laptopu. Ja konkretno imam misa utaknutog na taj drugi usb prikljucak i sve je ok. Poslednja ispravka: dzonihsv (12.1.2009 u 21:13) |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koje cooler master napajanje? | fragman | ŠDK - Ostale komponente | 17 | 13.5.2012 0:14 |
Problem "blokiranja" laptopa | gdimi | Kvarovi | 0 | 20.12.2008 12:06 |
Cooler Master Real Pro M700 problem | brutal1s | Kvarovi | 6 | 8.10.2008 1:54 |
cooler problem | Lucky4Guca | Kvarovi | 6 | 15.8.2008 23:50 |
problem sa podnozjem za cooler | Dusan_BG | Osnovne komponente | 6 | 20.4.2007 15:13 |