![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Cao, u pitanju je HP 850 G5, ne bas tako nov laptop, kada ga napunim baterija mi drzi oko 4 sata bez problema, medjutim ako uvece ostane napunjen cca 60%, ujutru me saceka 0% baterije, nista mi nije ukljuceno u USB itd. Ne znam sta da pokusam, iskljucio sam fast boot opciju u BIOS-u i par opcija vezanih za napajanje USB portova pa moram do sutra ispratiti situaciju, jel imao neko slican problem? Laptop sam uzeo u nekoj zameni i nisam siguran u stanje baterije, znam samo da tokom koriscenja laptopa baterija drzi solidno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 72 puta na 65 poruka
|
![]()
Pokreni HP support assistant i pogledaj detalje baterije. Pokazuje cak i koliko ciklusa je baterija imala i da li je za zamenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 944 puta na 700 poruka
|
![]()
Noviji modeli, a i neki stari imaju opciju u biosu koji omogućavaju da usb portovi i dalje imaju struju, iako je računar isključen.
Korisno ako hoćeš da puniš mobilni telefon na njemu, dok je laptop "isključen". Proveri da li je to uključeno, možda ima bug da troši više struje nego što treba. Takođe, potraži poslednju verziju BIOSa za taj laptop, možda je ispravljen taj bag, pa ga flešuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Nasao sam tu opciju, deaktivirao je, flashovao sam bios, za sad je okej ali moram istestirati par dana pa da vidimo, hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kada povezem laptop i tv slika treperi | Beca | Prenosni računari | 2 | 26.1.2010 15:23 |
Baterija za laptop | s_stef | Prenosni računari | 2 | 8.10.2009 23:41 |
Zujanje zvučnika, laptop, kada je uključeno napajanje | djalek | Zvuk na računaru | 9 | 18.8.2009 16:28 |
da li je moguce? | SemperFi | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 8.4.2009 17:58 |
Laptop - Ogroman problem | hocukuci | Operativni sistemi | 3 | 7.10.2007 0:41 |