![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 | |||
Banned
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
https://store.steampowered.com/app/1...clanid=4777282
1975. Katastrofa pogađa naftnu platformu Beira D kod obale Škotske. Krecete se kroz platformu koja se urušava da biste spasili svoju posadu od užasa sa drugog sveta na ivici svake logike i stvarnosti. Igra je izasla danas i trenutno ima 89% odobravanje na Stimu. Zvanicno je akcija navedeno zanrovski ali cini se da je dinamicna avantura tj avantura sa akcijskim scenama . Nije gemplej srce igre nego prica . AI ugradjen u Brave pretrazivac definise kao " narativna horor igra " . On ponavlja ono sto se pise o igri tako da je sigurno tacnije nego oznaka na Stimu . Vidi se da ima odredjeni produkcijski kvalitet pa vredi skrenuti paznju na igru. 30 evra na Stimu za igru koja traje 5-7 sati dobre produkcije i dobro napisana bi trebalo da je ne mnoga i ne malo. Videcemo. Licno pocinjem igru upravo pa cu ukratko dodati misljenje nesto kasnije.
Igra je radjena u Unreal Engine 5 a zahtevnost veoma pristupacna. Minimum je potrebno bilo koji cetvorojezgrac od 2,5Ghz ,RTX 2050 (bas 50 ne 60) i 8gb RAM. Preporuceno ekvivalent I5-11600 ,RTX 2070 i 16Gb RAM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 609 puta na 368 poruka
|
![]()
Radovao sam se ovoj igri, ali mi je fascinantno kako developeri izbace igru gde opet neke očigledne bagove nisu rešili.
DLSS se premešta na balanced štagod radio (i pritom na Game pass verziji čak nije ni dostupan DLSS jer - razlozi), fizika drugih likova i objekata je u nižem frejmrejtu u odnosu na samu igru, postoje neki vizuelni glitchevi kad god se pokrene cutscene, tako da, nije baš fluidno uživanje. O ostalom još ne mogu da svedočim jer nisam daleko odmakao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Meni je nerviralo to sa balanced i ajde reko instaliram poslednje drajvere . Cak i se kaze da su drajveri za ovu igru.
E sad DLSS ne radi uopste. ![]() Ne znam do sad sve zavrni , odvrni , povuci polugu... Igrao sam pre ovog Detention horor kompanije sa Tajvana koji izmedju ostalog govori o represiji tajvanskog rezima posle rata sa komunistima kad su vlasti svuda videle komuniste. Bas ono zanimljivo moras da malo da mislis kako da napredujes ,poneka zagonetka cisto da malo ti igras igru ne igra samo tebe. Ili Indika koja opet ima zagonetke, malo te natera da razmislis nista preterano ali koliko da te angazuje. Videcemo ima jos mada do sada apsolutno ni jedan problem za sat vremena . Ni ono "nadji sravciger" ![]() Ovako atmosfera i sami dogadjaj ima potencijala. Klasicna katastrofa-misteriozna sila-ljudi u vanrednoj situaciji postavka koja uvek radi kad je dobro izvedena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 609 puta na 368 poruka
|
![]()
Indika je eksperimentalnija, ovo je više na liniji walking simulator horora, tkd ko to voli možda mu legne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |