![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Ako je to ekspanzija za jedinicu onda okej. A ako je za dvicu neću ni da to primirtišem. Stronghold 2 treba popraviti dosta stvari. Kao npr treba optimizovat grafiku i sredit menadžment jer je u dvojci nepotrebno iskomplikovan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Ma veruj mi da nije vredan pomena! Covece,kakva prica u kecu,za samog oskara! Pa onda Crusader gde su malo zurili da ga izbace,al dobro i on nije podbacio,a onda ona famozna dvojka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Starosedelac
|
![]()
Л Али кажем ја неби имао никаквих проблема да се замајавам а змајевима и вјештицама ако би то било у јединици. Змајеви би таман упали у средњовјековни сетинг. Нпр. има неки змај у околини и сад имаш пар опција како да га пацификујеш.
1. Мјесечно му дајеш десетак дјевица (тј мјесечно ти нестане по 10-30 сељака) и нешто злата. 2. Онда мореш да унајмиш Ловце на змајеве који ће бити укрв скупи али ће те рјешити бједе очас посла 3. Мореш сам да се окушаш и опремиш свог лорда и његову дружину и покушаш да утепаш бештију сам. Наравно све док се не опредјелиш за једну од те три опције змај свако мало ти упада и пали град. Оне ватре епских размјера из 1. према оввом бе сад требале бити мало дјете. Такође једе ти сељане и све у всему прави ********************************а епских размјера. Препоручљиво би било му прво дат мало дјевица и злата и одмах почет сакупљат злато за Змајубице. Наравно број дјевица и злата за мито змају сваким мјесецом расту, али и цјена Змајубица мало опада јер је Змај све познатији па ови су спремни за нижу цјену због славе да га одраде. А сад реци да ово неби било занимљиво ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Veteran
|
![]()
Kakovog bre to zmaja pominjete u Stronghold, aman ljudi?!!!...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Ма то је генијални нови пројекат Firefly Studiosa ваљда експанзија за Стронгхолд биће 2 у којима се појављују змајеви итд.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Pa bilo bi zanimljivo,to stoji! Ali gde nestade ona realnost koja je krasila ovu igru! Mislim da cu se ipak vratiti starom dobrom kecu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]()
Па фино оно одозго инкорпорират са реалношћу јединице. Веома би ме сморило када бих ја добио магијске јединице. Нама остави хладан челик.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
|
![]()
Ja ne bih voleo da ubacuju magiju i ta njesra,vise gotivim seciva i cast SREDNJOVEKOVNIH vitezova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
|
![]()
Verovatno likovi iz Fireflya misle da Stronghold 2 neprolazi zbog odsustva magija. Mislim, volim ja takve igre, ali zna se sta je sta, a i orci i vilenjaci dosade jednog dana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
|
![]()
Ma kec je zakon!... Ako ništa drugo barem units imaju loode response:
Thats a long way! Let me gues! Diging! Slobadogolian! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Starosedelac
|
![]()
A da nepričamo o suludim protivnicima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da su nasli par freaka za Stronghold da im nesto bolje predloze bolje bi prosli nego sa zmajevima i glupostima... mislim stvarno hahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Evo mucim se sa kecom po, valjda, dvadeseti put, pa kad zavrsim, onda crusader na mrezi, dok nam ne dosadi... Do proleca mirni, pa onda opet na kec. A ako bude "ha zmaju", nece nista vece djubre da bude od dvojke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Starosedelac
|
![]()
Dvojka je najvece djubre u serijalu,crusader mi se jako svideo,ali kec je konza!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Veteran
|
![]()
Aj sad priznajte nešto... Jel da da je grafika u Stronghold 2 NAJBOLJA!!!! Ja bih uzeo grafiku iz dvojke a sve ostalo iz Crusadera... Kako li bi to ispalo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
jednom sam negde na forumu rekao i ponoviću:
smrt 3d-u long live 2d (mada bi mogao da oživi 3do ![]() ne ozbiljno, stronghold 1 i crus su skoro ako i ne vrhunac 2d. toliko detalja, svako nešto radi, dečica trče okolo, svi se žale itd. i sve se lepo vidi, sve je pregledno, ako nije ima ona rotate opcija ili da se spuste zidine... čemu 3d? biće potrebno još dosta godina i dosta usavršavanja da to 3dcrap izgleda lepo, prijatno za oči, barem kad su strategije u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
LJudi, jel' postoji sansa da se nekad okupimo i opalimo jedan multiplejer preko net-a. Upravo se dogovaramo za Freelancer, pa ne bi bilo lose ni Stronghold - Crusader.
Sad cu da bacim pogled, da li moze i kako moze preko net-a. Bas bih voleo da vas isprasim sa svojim vitezovima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
bilo bi super, ali ja sam na dial up-u... ne znam kako bi se ponašalo... ali anyway we are the maceman(kaki vitezovi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Veteran
|
![]()
We are yours! (strelci su zakon)
![]() BTW i ja imam Dial-up, pa ako može, računajte na mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Taktika koje je dobitna :
Ogradis zamak , stavis sto vise okruglih kula , na njih baliste i strelce sa samostrelima i po jednog placenog vojnika od 100 golda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stronghold | Auror | Mrežne igre | 4 | 9.11.2023 17:55 |