![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Ljudi, jel ovde postoji neka urota da se drnda moja malenkost? Lepo sam napisao da sam igrao Stronghold, pa onda Stronghold Crusader (moja greska sto Crusadera dozivljavam kao expansion pack). Na Strongoldu ima Very Hard, osim ako ja nisam poludeo. Nemojte me terati da instaliram ponovo, i ovako sam se jedva skinuo sa igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Fenomenalni RTS...
Jedan od najboljih-dosta bolji nego Age Of Empires 2 Pre svega fantasticna atmosfera,fenomenalna 2d grafika i odlican zvuk... Oba dela su dobra-ali je prvi ipak bolji od Crusader-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Novi član
Član od: 1.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ma normalno da ce se svi.....tj skoro svi sloziti da je Stronghold Crusader najaci i najbolja strategija srednjeg veka.Kad sam video da je izasao Stronghold 2 mislio sam bice ono....najaca od svih do sad ali ne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Crusader je samo veći expanison pack originala, sa puno noviteta ali bez promene osnovne koncepcije običnog Strongholda. Tako da nema mnogo smisla u poređenju originala i ovog dodatka, već samo pravog nastavka Stronghold 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
Član od: 9.2.2006.
Zahvalnice: 3
|
![]()
Da li mozda nekom posle 2-3 sata igranja stromhold 2 secka i posle izadje oblacic sa porukom da je niska virtuelna memorija?
Koliko to treba rama za tu igricu?Ja imam 2x256? Sad cu malo da je opet igram,pa cu opet da se konektujem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Stronghold je stvarno jedna od najboljih strategija, ikada.
Prvu sam obrnuo u jednom dahu, a sa ekspanzijom sam presao vise od pola i zakopao se... ![]() Da, jednom sam (u originalnom strongholdu) napravio rupu u zidinama i ogradio je ogromnom sobom koja je takodje imala rupu na zidinama. Celu povrsinu sobe sam zalio uljem i postavio strelce sa vatrenim strelama na zidine. Glupom AI je toliko trebalo. Samo sam sacekao da pohrle u sobu, kod originalnih zidova sam postavio vitezove da zadrze malo rulju dok se soba ne ispuni i przenje... ![]() ![]() ![]() Dvojku nisam igrao. Znaci, kazete veliko razocarenje, bas mi je krivo, mada ko zna, mozda se meni dopadne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Dvojka nije losa ali Stronghold 1 je zakon.Ne svidja mi se ona 3D grafika u dvojci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 25.2.2006.
Zahvalnice: 1
|
![]()
e ljudi ja nabavih stonghold 2 pre nekog vremena igrao sam obican stronghold i ekpanziju ali dvojka nece da mi radi kako valja imam Geforce 4 mx 440 i kada udjem u igru gradjevine i drvece i sve na mapi mi je ubagovano kao da su teksture izmesane jedna preko drugih probao sam da je patchujem ali isto...
igra mi radi sve ok i kod ortaka sam je instalirao i njemu radi jel to do drajvera za graficku ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Magneto (25.2.2006 u 15:27) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
stronghold 1, a crusader narocito,je zaista jedna od najboljih igara(ne strateskih, ne srednjvekovnih), znam da su svi do sada to rekli, ali igra yaista yasluyuje da ponovim. stronghold 2 nisam igrao ali ima vremena...
jedna stvar koju ste, cini mi se, zaoravili je neverovatno dobar map editor koji je kao igra za sebe... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Koliko god se trudio da nadjes manu Stronghold neces je naci JER JE NEMA. Odradjen je do perfekcije, do najsitnijih detalja. Interesantno je sto je koncept igre sasvim drugaciji od bilo koje strategije. Nekako je po meni najrealniji. Na primer ne mozes da pravis strelce ako nemas strele. Nikada mi nije bilo jasno zasto niko drugi nije pokusao da napravi neku slicnu strategiju. Crusader je odlican mada ja vise volim obican Stronghold.
Stronghold 2 me je razocarao, ali bih ga verovatno igrao da mi radi. A muzika iz dvojke mi se toliko svidela da sam je stavio na moj MP3 player. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]()
Stronghold Crusader... Od kako sam je nabavio stalno je u kompu.. I kad je izbrisem o5 mi se igra, pa instaliram...Ubedljivo najbolja strategija srednjeg veka
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() et, ja sad odajem moju taktiku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Мени је у 2-ци највише фали препознатљиви хумор из јединице. Нема лудих одговора јединица, нема сулудих ликова (Пацов, Змија, Свиња и Вук), а такође су исувише искомпликовали микроменаџмент тако што су сада сељаци масу захтјевнији. А такође макли су ми грађевине за застрашивање, све у свему према мени упропастили су пређашњи концепт.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Ne znam dal vam je poznato al trenutno se radi Stronghold-Legend's! Trpaju neke zmajeve i bica u igricu! Boze me sacuvaj!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]()
Stronghold ne treba da menja koncept,ali jbg ne smilsjamo mi pricu nego razvojni studio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |