![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#2181 |
|
Deo inventara foruma
|
Radi se trenutno v2.1
FIBA 2K11 v2.1 Screens ![]() ![]() ![]() Features: * New France NT jerseys * Added Tony Parker, Ronny Turiaf, Joakim Noah and Kevin Seraphin to France * Added Lithuania NT practice jerseys |
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Veteran
Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka
|
Jos da nasim igracima stave realne ocene, pa da bude igrivo.
|
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Član
Član od: 15.1.2011.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 15 puta na 11 poruka
|
Dzabe kad moramo nasim igracima prepravljati ocene, Teo ima prosek 75 a Spanci i Turci ocene kao da su izmislili kosarku.
Poslednja ispravka: Red Wing (17.8.2011 u 1:51) Razlog: izbacen dugacki citat |
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Deo inventara foruma
|
Šta je to čudno kada rade Litvanci. Tipičan primer kada su pravili Evroligu za 2k10. Žalgiris je u rangu ekipa Barca, CSKA, a Partizan u rangu ekipa Orlean i ti kvalifikanti. Zato uzmemo editor i udri.
|
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Član
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 24 puta na 20 poruka
|
Inace, ima li sta novo u vezi Euroleague patcha? Na NLSC forumu su zakljucali temu. Zanima me v2.0 zbog Partizana.
|
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Deo inventara foruma
|
Nema ništa novo. Najverovatnije su zaključali da ne bi spamovali temu za džabe sa glupim pitanjima.
|
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
Trebalo bi da izadje verzija 1.5 sa novim transferima ali bez portreta i jos nekih stvari,barem je to rekao kreator patcha.Licno ne verujem da ce izaci ta verzija,sta je tu je za ovu godinu.
|
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
Posle dužeg vremena sam se uželeo ovog basketa, instalirao ga bar sat vremena ubacujući sve one dodatke, izabrao Grizlije u Asocijaciji, doveo Nou za centra i reših da ga "developiram" u "attack the basket", kako bi mu poboljšao atribute LAYUP i DUNK. I to sam se baš zainatio, jer su mu statistike tu (bar u ovom rosteru) užasne. Dva dana, nekoliko sati, preko sto pokušaja developmenta i ne vredi. Da bih pretrčao bar jednog od dva čuvara, moram da koristim turbo, a kad koristim turbo, dovoljno je da igrač stane pored, pa da Noa ispusti loptu. I TO SVAKI PUT!!! A da položi u koš ili, ne daj Bože, zakuca, moram da budem najviše metar od koša, jer ako nije ispod, pritisak na taster za šut ili okret i izvešće spektakularno izvlačenje što dalje od koša. A to NIKAD nisam uspevao da izvedem u toku igre.
Ko uspe u ovome da "developira" Nou, častim ga pivom. I da bi se "smirio" počnem utakmicu protiv Atlante. Moj prvi napad i Zebo maši polaganje sa 3mm. Napad Atlante, Džamal Kraford i lagana trojka, mislim, lopta je prošla santimetar iznad ruke Mejoa, pa šta, možda sam se loše postavio. Moj sledeći napad i Noa maši zakucavanje. Atlanta u napadu, lopta kod Hajnriha, sjajno se postavim, ruka ne na lopti, nego U lopti, ali, naravno, to je samo lagani koš sa sve dodatnim slobodnim bacanjem. Ne sećam se kad mi je neko zadovoljstvo bilo toliko kao kad sam posle toga deinstalirao igru... Nego, ako mislite da ste majstori ove igre, izaberite Asocijaciju, uzmite BULLSe, idite na COACHING -> DEVELOPMENT, izaberite ATTACK THE BASKET a zatim i Nou. Prema ovom "treningu" igranje sa najgorim timom lige na HOF težini protiv ALL STAR ekipe je dečja igra... |
|
|
|
|
|
#2189 | |
|
Veteran
|
Citat:
![]() E sad, sto se problema konkretno tice, mislim da je stvar koncepcije. Noah, kao i ni jedan drugi centar generalno gledano, nije i ne moze da bude igrac koji igra licem ka kosu tj. koji resava akcije 1 na 1 prodorom. Pre svega, nema brzinu ni dribling dovoljno dobar za tako nesto. To bi bilo isto kao kada bi nekom pleju razvijao rebound ili block.. nerezonski skroz. Prvo sto mu to u zivotu nije potrebno jer igra daleko od kosa, drugo sto zanemarujes zaista bitne stvari ako treniras pomenuto. Daklem, naravoucenije bi reklo da je (gotovo) nemoguce odraditi ovaj trening sa Noah-om (ili bilo kojim drugim centrom for that matter) samo zbog toga sto ne treba to da se radi. Slazem se da bi igra trebalo da daje malo vise izbora po ovim pitanjima, ali neke stvari su cisto do zdravog razuma.
|
|
|
|
|
|
|
#2190 | ||
|
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
Citat:
Citat:
Ipak je ovo igra i kad vidim da su mi neki igrači loši po nekim statistikama, ja ih tu unapređujem. Recimo, Durant ima loše karakteristike u odbrani i kad igram sa Tanderima, često "developiram" Duranta sa CHALLENGE SHOT treningom, čime pojačavam njegove atribute u odbrani. Ili kad igram sa Grizlijima Rudi Gej je slab u skoku (svaka čast onome ko je to tako stavio jednom od "najatletskijih" igrača u NBA), pa mu sa REBOUNDS treningom pojačavam to. Da ne davim dalje... |
||
|
|
|
|
|
#2191 | |
|
Član
Član od: 15.1.2011.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 15 puta na 11 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vuk123 na korisnoj poruci: | ||
Rainman (18.8.2011) | ||
|
|
#2192 |
|
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
Da li se zna da li ce biti Euroleague v2?
I ako moze neko da napise sta mi sve treba za WC patch, da li moze v2 ili koja vec verzija odmah ili treba i sve prethodne? |
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
Po svemu sudeci nema nista od nove Evrolige.Sto se tice tog WC patcha pretpostavljam da mislis na FIBA Patch?Treba prvu verziju da instaliras pa onda ovu drugu.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
Mafija2 (1.9.2011) | ||
|
|
#2194 |
|
Veteran
Član od: 28.8.2009.
Zahvalnice: 1.356
Zahvaljeno 92 puta na 70 poruka
|
Sad sam skinuop ovu igru, po prvi put košarku.Da li ima neki peč sa reprezentacijaama (ovo može i na pp, ako je ovde zabrenjeno postavljanje linkova) i kažite mi kako ide u igrici po težini gameplay od najlakšeg ka najtežem?
|
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Veteran
|
Najlaksi nivo je rookie.
Za ovo u vezi reprezentacija razgledaj malo topic i razgrni, iznenadio bi se koliko korisnog sadrzaja ima.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku _Grotesque_ na korisnoj poruci: | ||
Pele10 (3.9.2011) | ||
|
|
#2196 |
|
Veteran
|
Jel može da se promeni brzina vremena kao napr u pesu što ima da se stavi na 5, 10, 15 min...?
|
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Veteran
|
Lepo izgleda igrica, idem da spavam pa ću sutra u toku dana da se pozabavim ozbiljnijim mečevima.Nego, nisam uspeo da nađem u gameplayu opciju za podešavanje dužine četvrtina?Pogledaću u toku dana bolje, možda mi je nešto promaklo.
Poslednja ispravka: Pele10 (3.9.2011 u 1:42) |
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Deo inventara foruma
|
Poslednja ispravka: Devilish Soldier (3.9.2011 u 15:08) |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci: | ||
Pele10 (3.9.2011) | ||
|
|
#2200 |
|
Veteran
|
Jel trebam da skinem sva pet parta i kako da instaliram?Verovatno prvo v1 pa v2.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|