![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.428
Zahvaljeno 3.407 puta na 2.345 poruka
|
Alo bre gejmeri kako nemamo temu za ovu igru???
U pitanju je miks immersive sim/stealth/horora, definitivno inspirisano Thiefom pre svega. Autori su David Szymanski i Dillon Rogers. Ja je kupio juče i fino se zaglavio nekoliko sati dok sam prešao prvih par nivoa. Igra ima semi-open world pristup, podeljena je u velike linearne nivoe ali igrač može da se vraća i obilazi oblasti gde je već prošao. Jako solidna igra. Meni lično smeta maaalo labav stealth i činjenica da igra ne zahteva neku kreativnost od mene i dalje, barem ne u ovih prvih nekoliko nivoa - ali da ima sandbox ima. U early access je i dalje ali već dugo je u EA i može se reći da vredi novca. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.947
Zahvaljeno 2.149 puta na 1.194 poruka
|
Ja ti nikad ne igram Early access igre, ali ovo lepo deluje. Cekam da izadje cela igra pa da dam utiske.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Starosedelac
|
Super deluje ali takođe čekam da izađe cela igra.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.428
Zahvaljeno 3.407 puta na 2.345 poruka
|
Ja sam uzeo da upecam popust i EA cenu. Kad god pazarim EA igru to je u ovim kasnim fazama kada je već praktično gotova i ostaje da se pređe finish line. Posle često cena skoči ili barem bude duže vreme zakucana na puni iznos.
Sad sam igrao prvih nekoliko nivoa i ostavio je da joj se vratim kad bude gotova. New Blood Interactive i gorepomenuti autori imaju proveren track record i imam poverenja da takvim ljudima dam lovu i u EA. Valja videti prve klipove kada je igra ušla u EA i kako izgleda sada - napredak je jasno vidljiv u svakom pogledu. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 312
Zahvaljeno 1.528 puta na 1.055 poruka
|
Uzevši u obzir da je bila već u više bundleova i da može da se pazari za 2-3e...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kekule Mekule
|
Posle prvih sat utisci su super, odlicna atmosfera pre svega i pismen dizajn nivoa. Kritiku bih uputio borbenom AI-u, uspeo sam nekako da uzbunim pola one ribarnice i porokam njih 8 u pisarnici.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.947
Zahvaljeno 2.149 puta na 1.194 poruka
|
Kad mozemo ocekivati da izadje igra?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kekule Mekule
|
Znajuci New Blood nece jos 2-3 godine sigurno.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|