18.10.2024, 19:46 | #1 |
Član
Član od: 6.4.2008.
Zahvalnice: 178
Zahvaljeno 28 puta na 21 poruka
|
Drova:Forsaken Kin
Iako nisam neki ljubitelj pixel art igara,ovu sam morao da probam posle toliko hvaljenja i poredjenja sa Gothic igrama.Moram da kazem da su majstorski pogodili atmosferu i teskobu PB igara.Progresija lika je sa LP koje koristite kod trenera za nove skilove.Istrazivanje je veoma napeto jer mozes da naletis na zivuljku koja te instant ubija.Borbeni sistem je po meni mnogo bolji nego u Gothic igrama.Sve u svemu pravi mali biser.
https://store.steampowered.com/app/1..._Forsaken_Kin/ A mozete na YT da pogledate kod omiljenog rpg recezenta. |
23.10.2024, 1:55 | #2 |
Član
Član od: 5.11.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Re: Drova:Forsaken Kin
Bruka igra, iskreno, mene jako iznenadila jer nisam pratio uopste. Ima nekih low budget momenata definitivno, tipa da imaju po jedan jedini model za svaki tip oruzja i tako to, ali koga briga, realno? Sto kazes, pogodili su atmosferu i osecaj Gothica kao niko drugi, i igra te nekako odmah uvuce i ne mozes da prestanes da igras. Pritom, vidi se PB uticaj i na frakcije (spoiler - i jedni i drugi su kreteni ali ima i kul ljudi) a i na to koliko je svet realno kompaktan i ne preterano velik ali na svakom cosku nesto novo mozes da otkrijes. Ima pregrst gotivnih tajni koje mogu da se otkriju, kombat je jednostavan ali solidno zabavan, mozda jedina mana mi je sto je muzika bas BAS repetitivna i dosadna, ali to je mozda samo meni smetalo. Sve ostalo je fantasticno - definitivno jedna od boljih igara godine, i za mene najprijatnije iznenadjenje!
|
4.11.2024, 21:52 | #3 |
Banned
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
Re: Drova:Forsaken Kin
Cim zavrsim RDR i jos jednu igru idem na Dova. Mislio sam tamo negde kad stignem stignem. Ne znam nista o igri sem da izgleda kako izgleda i da se poredi sa Gothic ali ovako dok igram sah online i cekam protivnika da se seti da povuce potez odem da vidim cisto kako stoji igra i toliko su komentari zanimljivi da jednostavno moram da vidim sta je to sto cini igru u 2024. koja nema ni 1GB maltene toliko zanimljivom.
Mora da je prokleto stelarno napisana igra da ima takve komentare. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|