![]() |
![]() |
|
|
#41 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.023
Zahvaljeno 4.186 puta na 2.510 poruka
|
AC je AAAA. 😁
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (12.7.2026) | ||
|
|
#42 | |||
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 507 puta na 335 poruka
|
Kao što kažu komentari, jako čudna pozicija mača ali muzika kida. Šteta što izlazi u već pretrpanom septembru. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#44 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 501
Zahvaljeno 3.259 puta na 1.398 poruka
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (1.9.2026) | ||
|
|
#45 |
|
Deo inventara foruma
|
Koliko sam ja razumeo, ono vremensko ogranicenje i nije neko ogranicenje? Ispada da mozes apsolutno sve da predjes ukoliko samo pustis tajmer da otkuca? (naravno, porodica ti je kaput ali nastavljas igru)
Takodje me cudi odluka da su perkovi ili kako vec, dostupni samo ako se potrosi vreme 'trenirajuci' unutar igre? Iskreno nemam nista protiv toga da odredjeni kvestovi nestanu ukoliko se fokusiras na druge kvestove, ali ispada da nije to tako, ali vreme ide napred tokom 'treniranja' |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 293 puta na 214 poruka
|
Тако је, 30 дана је само време за спашавање породице.
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 6.017
Zahvaljeno 4.152 puta na 2.714 poruka
|
Citat:
To sto si bio na predavanjima ne znaci da ne moras da ucis za ispit... |
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Fora je u tome sto se ubacuju ti vremenski preskoci da bi se nekako stvorio vremenski pritisak a on na kraju ispada i nije bas toliko bitan. Porodica strada ali, to je to? Iz recenzija nisam uvideo da to ima neke ogromne posledice po svet, lika itd. Mozda i gresim |
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 188
Zahvaljeno 203 puta na 127 poruka
|
Citat:
Čoveku strada porodica, a ti kažeš da to nema nikakve posledice po lika? Za većinu ljudi na ovom svetu, to bi bilo i te kako bitno. |
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
![]() Ja kazem da po onome sto sam procitao u samoj igri nema nikakvih posledica po samog lika i svet, pitam da li je to tacno ili ipak posledica ( U SAMOJ IGRI kada vec moram da crtam) ima? Ja ne verujem da moram da objasnjavam ocigledno
|
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 188
Zahvaljeno 203 puta na 127 poruka
|
Citat:
Sa gameplay strane nema nikakvih posledica. Možete slobodno da dopustite da porodica bude ubijena i da uopšte ne pratite glavnu priču. Ili da već odmah na početku igre pokušate da ubijete glavnog vampira. Za razliku od drugih igara, gde vreme ne znači ništa, gde je, na primer, u Falloutu 4 vaš sin otet, a vi u međuvremenu rešavate probleme Commonwealtha i pomažete još jednom naselju setlera, ovde vreme nešto znači. Resurs je koji trošite. |
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Ako vec pricamo o posledicama, pa gomila RPG-ova za svaki bitniji izbor ili desavanje grana pricu u potpuno drugom smeru. W2 ima gomilu takvih situacija gde se dosta stvari potpuno menja....A ovde imamo jedan monumentalan dogadjaj koji je ubistvo citave porodice i to ne utice na dalji tok price? Ubiju mu porodicu to je to idemo dalje? Meni to nema smisla, zato mi je i sumnjivo da je sve to bas tako. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
| Blood Bowl | DeCoy | Sportske simulacije | 75 | 14.4.2013 16:44 |
| Blood Knights | Exia | Role-Play | 0 | 28.7.2012 13:18 |
| Šta bi sa Blood Omen serijalom? | Nash Knight | O igrama uopšte | 45 | 24.9.2011 14:00 |
| Shellshock 2: Blood Trails | WhenDarknessFalls | Akcione igre | 16 | 31.7.2009 11:03 |