![]() |
![]() |
|
|||||||
| MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 21.7.2010.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
Stvarno bih zeleo pomoc, a ne znam gde bih je bolje nasao nego ovde, dakle, imam jedno pitanje...
Postoji li neka igra na netu za mene? Koja se ne instalira tesko i koja ima malo mb koje cu skinuti za instalaciju, posto imam ogranicen net??? Takodje, igra treba biti SF ili maze-horror tipa, da je preko online mogu igrati u dogovoru, sa mojim drugovima (ekipa od 4 nas) ili jedan na jedan, ali samo mi. Postoji li tako nesto, iskreno molim za pomoc???
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Veteran
Član od: 14.7.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 100 puta na 56 poruka
|
Citat:
Ono, iskreno, oe se obradjuju tari sa 1GB+ skidanja i gde obično igraju na hiljade igrača od jednom; a dok tebi (ako te razumem lepo) treba nepšto za igranje na mreži, tipa battleground ili RTS, pa zato mislim da ti SC2 može prijati (samo može biti problematično podesiti ga u prvom pokušaju). Uostalom, prelistaj ovde šta ima u ponudi po kategorijama, a da nije pod mmorpg :: http://mmohut.com/ Sretno
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 14.11.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
probaj da nabavis Borderlands (skidanje ti se ne isplati oko 4 gb je)
to je SF rpg pucacina, mozes da igras u singlu ,preko hamacija , gamespota(valjda) ili najbolja opcija da skines game ranger i preko njega da igras. ako hoces neki free SF mmorpg probaj anarchy online, on moze da radi na dial-up a klijent je oko 1 gb |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.652 puta na 1.364 poruka
|
Kupite 4pack za L4D i ubijte se od igranja na stamu... ili još bolje, L4D2... kad je popust (a biće za Novu godinu) može se uzeti za ~500 din komad... Povoljno je što ne morate da je skidate, može se uzeti na disku kod domaćeg distributera (al' onda nema popusta).
Problem? Nećeš se baš naigrati sa ograničenim netom... bilo čega. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
|
Ali necu nista da kupim ili previse skidam, samo se ulogujem ili bar jednostavno instaliram???
Mogu igrati StarCraft samo nas cetvoro znaci?? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.652 puta na 1.364 poruka
|
A da probate Quake Live ili Battlefield Heroes?
Rade na starijim mašinama... ne skida se (skoro) ništa (ispod 100 mb čini mi se), besplatno je skroz i pucačine su... samo nije horor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
Član od: 14.7.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 100 puta na 56 poruka
|
Pazi StarCraft ti je klasična strategija u realnom vremenu, tj. ti praviš vojnu bazu, i boriš se protiv drugih (igrača ili kompjutera) do uništenja. Možda ime WarCraft zvuči malo poznatije, pa na potpunom istom principu radi i StarCraft, samo što je SciFi, a ne Epic Fi.
Takodje, SC2 je retail igra, koju možeš ili kupiti ili nabaviti priratski, što može biti ili skidanjem sa neta, ili obići nekog lokalnog dilera (ili neko od ortaka da vam skine svima). Ako se rešiš za skidanje, koštaće te nekih 2 GB Bandwidth-a. Kad (i ako) je nabaite, ili napravite VPN mrežu, ili se pridružite nekom javnom serveru, kao CounterStrike svojevremeno (postoji opcija i da napravite svoj server, ali to je više muka nego korist za vas 4). Pretraži malo SK sajt ovde, mislim da imaju opis igre, pa po tome presudi da li vam se svidja ili ne, kao i ovo ovde :: http://en.wikipedia.org/wiki/StarCra...ngs_of_Liberty |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 31 puta na 26 poruka
|
dok jos nije bio razvijen net kod nas u srbiji (citaj dial-up), ja i neki ortaci smo koristili hamachi (http://hamachi.en.softonic.com/) sa kojim mozes da igras u mrezi sa ortacima bilo koju igru...pod "mrezom" naravno ne mislim samo na internu mrezu vec i na udaljena mesta povezana internetom preko hamachija..
Poslednja ispravka: makarije (17.9.2010 u 10:41) |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Član
|
Citat:
Citat:
Poslednja ispravka: DeCoy (17.9.2010 u 15:40) |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 31 puta na 26 poruka
|
neces moci neograniceno da trosis, tu se takodje "trosi" net, tako da ako si pre-paid , trosice se...
izvini ja sam procitao ono gde si spomenuo da bi igrao samo sa svojom ekipom od 4 lika, pa mi je ovo zazvucalo kao najbolje resenje, mada u sustini imas dosta igara kod kojih koristis multiplayer opciju i gde mozes sam da konfigurises semu i stavis pass koji ces reci samo tim tvojim ortacima sa kojima ces igrati tako da nece moci niko sa strane da "upadne" u vasu igru, ali ce se bez obzira na sve "trositi" tvoje uplaceno vreme na net-u, odnosno ostvarivace se protok... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
A mozda nesto tipa diablo II ili sacred II?
![]() Diablo- http://www.youtube.com/watch?v=nfkRwPmiQXE Sacred- http://www.youtube.com/watch?v=rlg2Y...eature=related |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Gledanje online filmova uz prevod na srpskom | Parsifal | Video/TV softver | 23 | 24.5.2012 15:38 |
| online virus scan | Harmon23 | Zaštita | 3 | 15.4.2008 23:14 |
| Ten golden rules of online gaming... | fingerprint | Brbljaonica | 2 | 25.3.2008 15:38 |
| Charazay - Online Basketball Manager | Boki | O igrama uopšte | 17 | 21.11.2006 15:06 |